free download 78 travel guides written by experts

Cum gasesti un training bun de vanzari pe timpul verii?

Am analizat statistici ale site-ului compass.ro. Lunar, circa 60% dintre cei 8000 de vizitatori ne gasesc pe google, iar 30% acceseaza direct pagini din site. Cei mai multi ne viziteaza martea, in jurul pranzului. Ce cauta cei interesati de subiectul vanzari? Cauta in special negociere win-win, training vanzari / negociere / comunicare, etapele procesului de vanzare, tipuri de clienti, tehnici de vanzari prin telefon, structura training vanzari, cursuri avansate vanzari, vanzator profesionist, scenarii de vanzare, relatii cu clientii.

Speram ca aceste cautari apartin unor persoane care considera ca trainingul (si nu altceva) este solutia pentru nevoia de dezvoltare identificata. Si daca asa este, inseamna pun pret pe cuvinte-cheie precum: obiective realiste si masurabile, evaluare rezultate, traineri cu experienta, plusvaloare, recomandari clienti.

Pentru ei, vestile sunt bune! In perioada urmatoare, vom derula urmatoarele cursuri deschise: Vanzari-Initiere (16-17 mai si 6-7 iunie), Vanzari-Avansati (25-26 iulie), Negocieri-Initiere (9-10 mai si 8-9 august), Customer Service-Elemente de baza (20-21 iunie). Acestora li se adauga programe de management: Leadership si delegare (30-31 mai si 18-19 iulie) si Managementul Proiectelor (13-14 iunie).
Toate cursurile deschise au o durata de 2 zile (16 ore) si se deruleaza in Bucuresti.
In ultimele luni, am lucrat impreuna cu participanti din domeniile: financiar-bancar, constructii, real estate, servicii profesionale, IT&Telecom, bunuri de larg consum, automobile si transport si nu numai.

Nu ne gasiti cautand „training ieftin”, „vanzatori / comunicatori la minut”, „diploma rapida, fara efort”. 

Bucuresti, 17.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *