Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cum este Romania ta? Cum ai vrea sa fie Romania noastra?

Aflaţi pe 1 şi 2 decembrie cele mai inspirate răspunsuri!

“Cum este România ta? Cum ai vrea să fie România noastră?” – acestea au fost întrebările pe care Radio România le-a adresat ascultătorilor tuturor posturilor sale precum şi vizitatorilor paginilor de site ale radioului public, în urmă cu o lună.

Sute de ascultători, prieteni ai radioului public, au acceptat această provocare şi au răspuns prin scrisori, e-mailuri, SMS-uri, postări pe paginile de site ale posturilor Radio România sau pe reţele de socializare Facebook şi Twitter.

Aşa cum am promis la iniţierea acestei campanii, pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, şi a doua zi, pe 2 decembrie, fiecare post de radio al Societăţii Române de Radiodifuziune, va alege cel mai inspirat dintre numeroasele răspunsuri primite, iar autorul acestuia  va fi invitatul principal al uneia dintre emisiunile difuzate în această perioadă.

Ascultaţi-ne, aşadar, pentru a afla cum este România noastră, cum am vrea să fie România noastră şi pentru a face cunoştinţă cu acei participanţi la această campanie initiată de Radio România care s-au dovedit a fi… cei mai inspiraţi dintre noi.

Bucuresti, 29.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *