free download 78 travel guides written by experts

Cum cresti copii fericiti?

Cum poți găsi armonia în familie? Ce înseamnă de fapt familia fericită? Cum crești copii fericiți?

Principala preocupare a părinților – aceea de a crește copii fericiți – depinde de felul în care aceștia își gestionează propriile emoții. Un viitor adult fericit e un copil crescut de părinți care reușesc să își pună la punct „acele probleme emoţionale rămase nerezolvate, pe care le-au acumulat încă din copilărie. Părinţii nu-şi dau adesea seama că emoţiile copiilor trebuie să fie acceptate şi recunoscute, că cei mici au nevoie să simtă conectarea dintre ei şi părinţi, astfel încât se aibă sentimentul că sunt în siguranţă şi să îşi dorească să coopereze, dar nici că pedeapsa este dăunătoare pentru copii.”, spune celebrul expert în parenting, Dr Laura Markham, doctor în psihologie clinică.

În cele 4 conferințe pe care le va susține, pentru prima data în România, pe 14 și 15 noiembrie 2015, la RIN GRAND HOTEL, Dr. Markham va vorbi despre dezvoltarea și menținerea unei relații armonioase în familie, depre tensiunile și conflictele pe care le avem cu cei mici şi despre vindecarea noastră, ca părinţi. „Când părinţii se vindecă, ei sunt nişte oameni mai fericiţi şi mai sănătoşi emoţional. Ei sunt, de asemenea, părinţi mai buni, aşa încât copiii lor vor creşte sănătos. La rândul lor, copiii lor vor fi nişte părinţi mai buni decât ei atunci când vor fi mari, iar lanţul de durere şi violenţă va fi, astfel, distrus.”, crede Dr. Markham.

Dr. Laura Markham este cunoscută și admirată de sute de mii de cititori din întreaga lume pentru abordarea ei personală care pune accentul pe legătura dintre părinte și copil. Sfaturile sale surprinzătoare se adresează părinților de copii de toate vârstele, de la bebeluși și până la adolescenți, și pot fi citite pe AHAparenting.com, MotheringMagazine, Pregnancy.org.

Cele mai importante mesaje transmise de Dr Laura Markham sunt de fapt 3 îndemnuri simple: FĂRĂ ȚIPĂT, FĂRĂ CEARTĂ și FĂRĂ PEDEAPSĂ. Putem avea copii fericiți, disciplinați, inteligenți, și mai ales fericiți, exersând cea mai simplă tehnică: EMPATIA!

„Empatizează mereu cu copilul tău, încearcă să vezi lucrurile și din perspectiva lui, încearcă să înțelegi că felul în care se comportă un copil e o formă de comunicare, nu e o încercare de-a te enerva pe tine. Iar comportamentul rău sau nepotrivit este de fapt un strigăt de ajutor.”, mai spune, printre altele, Dr Markham. Mamă a doi copii – de 17 și 21 de ani, Dr Laura Markham își propune să schimbe lumea, preschimbând adulții de mâine unul câte unul, prin ajutorul oferit părinților lor.

Înscrierile la conferințele „Părinte liniștit, deci copii fericiți”, „Crește un copil inteligent emoțional”, „Părinți liniștiți, frați fericiți” și „Parenting liniștit: mindfulness și autocontrol” se pot face aici.

CUI SE ADRESEAZĂ? Părinților și specialiștilor!

După întâlnirea cu Dr. Laura Markham, vom ști să folosim cele mai potrivite unelte să ne transformăm starea atunci când ceva ne dezechilibrează. Vom avea parte de ghiduri de intervenţie, sugestii de jocuri, și mai ales de sprijin. Ne vom simți inspirați să construim un plan de schimbare de durată a vieții de familie.

La conferințele din 14-15 noiembrie vom afla:
● Cum să ne ghidăm copiii spre A VREA să coopereze fără să apelăm la țipete, mite, amenințări sau pedepse.
● Cum dezvoltă copiii respect de sine, rezistență la stres și atașamente nu co-dependență.
● Cum să gestionăm conflictele dintre frați și să îi ajutăm să devină prieteni pe viață.
● Cum să înlocuim țipetele cu conectarea.

DE CE SĂ PARTICIPĂM LA CONFERINȚE?

„După Michael Thompson și Alfie Kohn, Dr. Laura Markham a fost alegerea firească pentru următoarea ediție a Conferințelor TOTUL DESPRE PARENTING. Dr. Laura Markham și-a făcut o misiune din a explica părinților că ceea ce numim "parenting" are legătură în primul rând cu ceea ce se petrece în sufletul părinților, și mai puțin cu comportamentele copiilor. Ea nu se rezumă să explice acest lucru, ci oferă și instrumentele practice pentru a ne îmbunătăți propria viață emoțională și pentru a putea să rămânem conectați cu copiii noștri chiar și în cele mai dificile momente. Pe scurt, participarea la Conferințele TOTUL DESPRE PARENTING este cel mai frumos cadou pe care îl putem face copiilor noștri", spune Despina Bădescu, redactor-șef al platformei TOTUL DESPRE MAME.

DR. LAURA MARKHAM este autoarea cărților „Părinți liniștiți, copii fericiți: cum să înlocuim țipetele cu conectarea” și „ Părinți liniștiți, frați fericiți: cum să creștem frați prieteni pe viață”, în curs de apariție la editura Multi Media Est Publishing. În calitate de specialist, ea ajută părinții să își transforme relația cu copiii lor. În conferințele sale, Dr. Laura Markham își personalizează intervențiile în funcție de nevoile publicului său, bazându-se pe sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Despre TOTUL DESPRE MAME:
Platforma TOTUL DESPRE MAME pune la dispoziția părinților și a tuturor celor interesați de creșterea și îngrijirea copiilor informații testate din sfera parentingului. Pe TOTUL DESPRE MAME părinții vor găsi interviuri cu specialiști de top, articole documentate, platforma noastră jucând, în același timp, și rolul unui mijloc de transmitere a experiențelor reale cu care se confruntă părinții în viața de zi cu zi.

TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistică a vieții de familie: de la sănătate la psihologie, de la educație la nutriție, părinții informați ai secolului nostru vor găsi aici o sursă esențială de cunoștințe verificate și testate.

Evenimentul din 14-15 noiembrie este sprijinit de OLYMPUS, URGO, SECOM, METROPOLITAN, MEDLIFE.

PARTENERI: ITSY BITSY, GANDUL.INFO, EUROPA FM, HOTNEWS.RO, SMARTWOMAN.RO,

GHIDUSII.RO, BOGDANADOBRE.RO, CATCHY.RO, ZILE SI NOPTI, KIDSPOTS.RO, SUNTPARINTE.RO, B24KIDS, WOWMOM.RO, PRINTESAURBANA.RO, OZZY.RO, CUIBULBERZELOR.RO, MAMABOUTIQUE.RO, BLOGDEPARINTI.INFO, RALUCALOTEANU.RO, FLORINABADEA.RO, CATINCAVLAD.RO, ANCABALABAN.RO, FUNPARENTING.RO, BLOGULIRINEI.RO, REGINAMAMA.COM, CITADINUL.RO, ROATA MARE.COM, POVESTIDEMAMA.RO, DANA.URBANKID.RO, CRISTINAOTEL.RO, MESERIADEPARINTE.RO, TUSIBEBE.WORDPRESS.COM, ZELIST.RO, SUNTMAMICA.RO, GANGBLOG.RO, RUXANDRALUCA.RO, VIATACUCOPII.NET, PISICAPESARMA.RO, IOANA GROZEA (zenbebe.ro).

Înscrieri: //goo.gl/YaoSKb.

Bucuresti, 13.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *