Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cum avem grijă de curățenia casei noastre?

Majoritatea oamenilor ne declară că se simt mai confortabil într-un cămin curat. Ceea ce este și logic. Există câteva reguli clare de igienă pe care bunele maniere le impun de ani buni. Este știut obiceiul spălatului pe mâini, de cât mai multe ori pe zi. Cu toate acestea, e posibil să nu bănuiești cât de multe bacterii și microbi se ascund în casa ta, pe care (până să citești acest material) o considerai curată. Însă, specialiștii susțin că uneori nici cele mai atente măsuri de curățenie nu elimină în totalitate bacteriile și microbii.

În casele în care există animale de companie, măsurile de prevenție și programul de curățenie trebuie sporite. Astfel avem nevoie de produse de curățat eficiente. Praful, spațiile închise sau incorect aerisite și chiar schimbarea temperaturilor în funcție de sezon, sunt factori care pot afecta igiena casei tale. După mai multe studii, specialiștii au ajuns la concluzia că: bucătăria poate ascunde mai multe bacterii decât baia. Spațiile închise și mirosul greu pe care o cameră lipsită de aerisire îl dobândește în timp, necesită o atenție sporită din partea ta.

Care crezi că e mai ‚,murdarăˮ? Baia sau bucătăria? Sau dormitorul? Nici nu mai contează. Microbii ‚,circulăˮ. Pentru o dezinfectare în profunzime și o curățenie care să persiste, îți recomandăm un produs profesional. Asevi Gerpostar de la Pons Ro Prodcom este soluția dezinfectantă concentrată fără leșie care poate fi folosită cu cea mai mare încredere, datorită formulei speciale, cu putere maximă de curățare, eliminând bacteriile într-un procent incredibil de mare.

Asevi Gerpostar

Astfel că, spațiile fine și pardoselile care au nevoie de o curățenie delicată, însă în același timp eficientă, devin impecabile cu Asevi Gerpostar.

Dar cel mai bine e atunci când te convingi singur/ă.

Oferă-i casei tale răsfățul cuvenit și…folosește produsul potrivit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *