Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cum asortezi un ceas barbatesc cu tinuta?

Ceasul a devenit tot mai mult un accesoriu care reflectă personalitatea fiecărui bărbat. Orice accesoriu pe care alegem să îl purtăm ne definește stilul și poate să aducă un plus important ținutei noastre zilnice. De aceea, este foarte important să ai în vedere câteva reguli prin care să asortezi ceasul la ținuta ta.

Alege ceasul în funcție de cât de formală este ținuta

Dacă ținuta ta de zi de zi este una elegantă, office, atunci trebuie să ții cont de acest lucru și să alegi un ceas cu finisaje foarte fine pe un design elegant, cum ar fi un ceas automatic, iar cureaua să fie din piele. Mai mult decât atât, trebuie știut faptul că o curea de culoare neagră este mult mai indicată pentru o ținută formală, clasică.

În schimb, dacă te interesează un ceas pentru o ținută casual, atunci poți alege unul cu o brățară din silicon. Calitatea ceasului este esențială, iar dacă vrei să faci o investiție poți cumpăra un ceas foarte bun și să cauți să-i schimbi cureaua. Un alt exemplu este ceasul pe curea metalică, acesta putând fi asortat atât la ținutele office, cât și la ținutele casual. Totuși, este bine de reținut că o curea argintie se potrivește cel mai bine cu pantofi pe nuanțe de negru, gri, argintii sau albastru, pe când o curea aurie este indicată pentru nuanțe de maro sau bej.

ceas automatic

Ținuta unui bărbat nu se referă doar la îmbrăcăminte, ci include atât pantofii cât și cureaua. Prin urmare, alegerea unui ceas trebuie să țină cont și de aceste elemente din ținuta unui bărbat. Chiar dacă îți asortezi pantofii și cureaua cu costumul, asortarea ceasului cu întreaga ținută este obligatorie. Astfel, pentru a nu da greș, este important să asortezi culoarea pantofilor și a curelei de la pantaloni la cureaua ceasului.

Un ceas automatic poate fi alegerea optimă pentru orice ținută

Oferta de ceasuri de vanzare este foarte mare, fie că vrei să găsești ceasul perfect în magazinele de specialitate, fie că vrei să găsești un astfel de ceas pe Internet. Foarte important este să alegi să cumperi un produs de calitate, iar cel mai bun exemplu este ceasul automatic. Un astfel de ceas reprezintă garanția calității și îl vei putea purta cu mândrie o viață întreagă.

Prin urmare, un ceas automatic se poate asorta cu mai toate ținutele. La ținutele elegante este chiar recomandat să alegi ceasul automatic, acesta oferind stil și prestigiu. Dacă vrei ceasuri de vanzare pentru ținutele casual, atunci te poți orienta tot spre un ceas automatic, dar cu o curea metalică. O curea metalică este mai puțin formală atunci când vorbim de alegerea unui accesoriu pentru o ținută casual.

Dacă vrei să nu dai greș în modul în care îți alegi ceasurile pentru a le asorta cu ținuta ta, sfaturile de mai sus îți pot fi de ajutor. Un ceas poate fi considerat atât un accesoriu, cât și o bijuterie. De aceea, alegerea ceasului cel mai potrivit pentru ținuta ta este foarte importantă pentru a reflecta exact personalitatea ta și stilul care te reprezintă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *