free download 78 travel guides written by experts

Cum aratau Gina Pistol, Andreea Balan si Pepe in emisiunea lui Dan Negru de acum 11 ani

Campionul divertismentului, Dan Negru, Gina Pistol, Andreea Bălan sau Pepe se numără printre vedetele care şi-au încântat telespectatorii de-a lungul timpului cu talentul lor, fie actoricesc, fie muzical, şi au reuşit să se menţină în vizorul mass mediei datorită profesionalismului lor.

Fotografia a fost realizată în urmă cu aproximativ 11 ani, în platoul Antenei 1, într-una dintre cele mai de succes emisiuni prezentate de Dan Negru. „Show-ul se numea "Marea Provocare", se difuza sâmbăta seara şi îşi împărţea audienţa cu Surprize-Surprize, adică Marea Provocare era lider de piaţă pe publicul comercial şi Surprize era lider pe all urban. Niciun alt program sau film nu mai conta atunci. A fost onorant pentru mine să am o astfel de concurenţă”, mărturiseşte emoţionat Dan Negru.

Prezentatorul a moderat de-a lungul timpului o mulţime de show-uri de maximă audienţă. Acum, Dan este pe micile ecrane în cea mai iubită emisiune de joi seara, „Next Star”, producţie ajunsă la cel de-al treilea sezon. În această seară va avea loc finala de popularitate, începând cu ora 20:30, la Antena 1, ediţie în care publicul îşi va putea vota preferatul prin sms la 1272 cu numele concurentului favorit, urmând ca marea finală să fie săptămâna viitoare.

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *