free download 78 travel guides written by experts

Cum am petrecut vacanta mare

Acesta este sloganul campaniei desfășurată de SOS Satele Copiilor România în luna septembrie. Scopul acestei campanii a fost strângerea de fonduri în vederea pregătirii pentru școală a celor 1000 de copii defavorizați și abandonați, beneficiari ai organizației. Costul implicat doar de achiziționarea unui minim de rechizite necesare începerii școlii este de 50 de lei.

Campania s-a bucurat de implicarea Jerry’s Pizza. Mai exact, în luna septembrie, clienții Jerry’s Pizza au avut posibilitatea de a efectua donații. Ei și-au exprimat dorința de a sprijini campania în momentul plasării unei comenzi, iar la livrare, pentru donația efectuată au primit o chitanță din partea SOS Satele Copiilor România.

Clienţii Jerry’s Pizza au înţeles nevoile acestor copii şi mesajul din spatele campaniei. Astfel, ei au donat peste 15.000 de lei, ajutând peste 300 de copii să aibă un minim de rechizite necesare începerii anului școlar.

De asemenea, SOS Satele Copiilor România, în parteneriat cu hipermarketul Auchan a desfășurat o campanie de strângere de rechizite pentru cei peste 1000 de copii.

Astfel, toți cei care au dorit să ajute acești copii să meargă la școală au achiziționat și au donat rechizite în spațiile special amenajate și semnalizate din hypermarket-urile Auchan din întreaga țară.

La sfârșitul campaniei, Auchan a oferit organizației peste 4 700 de caiete, peste 800 de creioane, stilouri și pixuri, aproximativ 110 ghiozdane și penare și peste 300 de produse necesare activităților de desen și seturi de geometrie.

De asemenea, ca în fiecare an, prietenii SOS Satele Copiilor România au răspuns pozitiv apelului nostru de strângere de fonduri.

Vă mulțumim tuturor! Suntem siguri că într-o zi, veți fi mândri de rezultatele lor: copiii au devenit medici, educatori, tâmplari.

SOS Satele Copiilor Romania, Cod fiscal 7108752
IBAN RO67UGBI0000512002108RON deschis la
GARANTIBANK Bucuresti, Sucursala Nerva Traian Romania

Bucuresti, 25.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *