Shadow

Cum alegi un furnizor de încredere pentru livrarea apei de izvor la tine acasă

Calitatea apei pe care o consumi împreună cu familia în confortul propriei locuinţe este esenţială pentru sănătatea voastră. Indiferent că vorbim despre un sistem de filtrare a lichidului de la robinet sau de achiziţia de apă îmbuteliată, proprietăţile lor sunt foarte importante.

Scuteşti timp, efort şi bani atunci când alegi furnizorul potrivit care îţi aduce cea mai bună apă la tine acasă. Iată ce ar trebui să faci înainte de a alege:

Stabileşte nevoile casei

Prima întrebare pe care ţi-o va adresa orice furnizor este despre necesarul de apă al familiei. O companie de încredere îţi va oferi consiliere de specialitate din acest punct de vedere. Comunică numărul membrilor, vârsta, câteva detalii despre stilul de viaţă şi obiceiurile alimentare şi ţi se va prezenta un consum mediu recomandat. Pe baza acestor date poţi încheia contractul potrivit. Cu cât numărul de persoane creşte, cu atât vei avea nevoie de mai multă apă. Spre exemplu, poți opta pentru un Pachet Start cu 6, 8 sau 10 sticle de 8 litri.

Cum alegi un furnizor de încredere pentru livrarea apei de izvor la tine acasă Sursa foto: Shutterstock via lafantana.ro
Sursa foto: Shutterstock via lafantana.ro

Termenul de livrare

Intervalul dintre două livrări trebuie convenit la semnarea contractului. În acest caz, te interesează în primul rând seriozitatea furnizorului. Nimeni nu-şi doreşte să rămână fără apă, în special, în preajma Sărbătorilor, când livrările întârzie în toate domeniile.

La fel de importantă este şi flexibilitatea! Spre exemplu, dacă într-o anumită perioadă ai un consum superior de apă, asigură-te că furnizorul va onora o comandă plasată între două intervaluri prestabilite.

Astfel nu va mai trebui să te deplasezi de fiecare dată la magazin pentru a te aproviziona cu apă potabilă. Nu doar atât, dar furnizorul îți va asigura și înlocuirea recipientului reutilizabil în 24-72 de ore, astfel încât să îți reduci amprenta de carbon și să fii mai prietenos cu mediul.

Service şi mentenanţă

Serviciile de intervenţie şi întreţinere sunt valabile pentru abonamentele care includ aparatură de tip watercooler. Întrucât sunt echipamente electrice, acestea sunt predispuse la defecţiuni. Timpul de răspuns al furnizorului de apă este deosebit de important. Alege o companie care dispune de personal bine pregătit şi asigură intervenţie promptă. Un furnizor de calitate îţi repară watercoolerul pe loc, iar dacă operaţiunea este de durată îţi pune la dispoziţie alt aparat.

Verifică recomandările

Unul dintre cele mai mari avantaje ale prezenţei în masă pe reţelele de socializare este feedbackul pe care îl poţi obţine în orice domeniu. În cazul furnizorilor de apă cu livrare acasă sau la birou, clienţii mulţumiţi vor scrie recenzii pozitive, în timp ce experienţele cu probleme vor fi expuse la fel de uşor.

Urmăreşte site-urile dedicate şi paginile oficiale ale companiilor care oferă acest tip de servicii şi analizează recenziile clienţilor. Cu toate acestea, ia în calcul faptul că nu cunoşti contextul experienţei fiecăruia dintre cei care au scris acolo. De un grad superior de încredere se bucură persoanele pe care le cunoşti. Dacă ai între cunoscuţi oameni care beneficiază de acest tip de servicii pentru casă sau birou şi sunt mulţumiţi de un anumit furnizor, este cea mai bună reclamă.

Preţul corect

Prezenţa mai multor concurenţi în piaţa serviciilor nu poate fi decât în beneficiul consumatorilor. Profită de această competiţie şi alege cel mai bun raport între preţul plătit şi calitatea primită. Acest lucru înseamnă un minim efort de documentare. Partea bună este că nu trebuie să colinzi de la sediul unei firme la alta, o poţi face telefonic sau chiar pe mail.

Solicită mai multe oferte cu aceleaşi condiţii în ceea ce priveşte calitatea apei, cantitatea necesară, intervalul de livrare, service şi mentenanţă. Alege preţul cel mai bun pentru aceleaşi servicii.

Hidratarea este esenţială pentru sănătatea ta şi a familiei tale. Alege produse de calitate livrate de furnizori de încredere în condiţiile pe care le doreşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *