free download 78 travel guides written by experts

Cum alegi ceasuri ieftine pentru bărbați?

Există o multitudine de ceasuri de mana pentru bărbați, care mai de care mai interesante și atrăgătoare, prețul fiind pe măsura calității produsului. Există ceasuri ieftine începând de la 49 de lei, dar te poți îndrepta și spre prețuri de ordinul sutelor de lei în special atunci când dorești un ceas automatic de calitate. Acest articol este destinat celor care vor să aleagă un ceas barbatesc într-o limită de preț acceptabilă pentru majoritatea buzunarelor.

Cât de ieftin?

Răspunsul la această întrebare depinde de scopul pentru care vrei să cumperi ceasul. Dacă tot ce vrei este un ceas practic fără cine știe ce funcționalități și de care știi că te plictisești repede, nu are rost să cumperi ceva la mai mult de 49-69 lei. Mai puțin de atât costă doar ceasurile pentru copii care nu au altceva decât o iluminare a cadranului și o funcție de alarmă, poate și cronometru.

Pe de altă parte, dacă dorești un ceas pe care să-l porți câțiva ani buni de acum înainte, încearcă să alegi un model cu preț mediu, în jur de 100 de lei este rezonabil. Recomandarea noastră este să rămâi la categoria de ceasuri quartz, întrucât un ceas quartz mediocru este mai bun decât unul mecanic ieftin.

ceasuri ieftine

De unde cumpărăm?

Cel mai simplu este să cumperi ceasuri ieftine online pentru că le găsești foarte ușor. Site-urile care vând astfel de ceasuri de mana adesea apelează la reclame, astfel încât tu, cumpărătorul, să poți alege direct acei comercianți care vând ceasuri în gama ta de preț.

În plus, te poți abona la paginile de social media ale vânzătorilor de ceasuri ieftine care te interesează, pentru a putea fi la curent cu cele mai noi oferte și produse. Din acest punct de vedere, mediul online este perfect pentru cumpărătorii care doresc să compare mai multe produse înainte de a decide să facă o achiziție. Dacă ești genul de cumpărător informat căruia îi place să facă research ori de câte ori vrea să comande ceva, nu există niciun dubiu că piața online de ceasuri ieftine ți se potrivește perfect.

Cum alegi un ceas ieftin?

În primul rând, după preț. Dacă e prea ieftin, ține cont că prețul reflectă de multe ori calitatea materialelor folosite și implicit a produsului finit. Un ceas de 49 de lei este acceptabil dar sub această valoare, rar găsești un model care să arate bine și să și funcționeze pentru mai mult de 2 luni.

Întreabă-te ce vrei de la ceasul tău. Vrei să fie rezistent la apă? Să fie dual time? Sau poate vrei sa fie sport cu o curea din silicon și cadran ușor de citit. Toate acestea sunt întrebări la care trebuie să răspunzi înainte de a începe căutarea unor ceasuri de mana ieftine.

Odată ce ai o listă cu caracteristicile absolut necesare pe care le dorești, e timpul să compari design-urile. Vrei un ceas masiv sau unul finuț și simplu? Vrei afișaj analog, digital, sau poate chiar ambele? Ai nevoie de calendar și zilele săptămânii? Preferi o curea metalică stil business sau una din piele ecologică elegantă? Doar tu știi ce model se potrivește personalității și stilului tău vestimentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *