free download 78 travel guides written by experts

Cum alegi ceasuri de mana ieftine?

Da, ceasurile automatice sunt foarte interesante și atrag privirea, dar cum rămâne cu oamenii care vor un ceas simplu pentru purtare zilnică la ținute casual sau chiar sport? Pentru ei există ceasuri ieftine cu mecanism quartz care să-și îndeplinească scopul fără să scoți prea mulți bani din buzunar. Hai să vedem cum alegi un ceas de mână ieftin.

Ce fel de ceas vrei?

Pentru a răspunde la această întrebare trebuie să definești scopul în care vrei să folosești ceasul. Dacă tot ce ai nevoie este un instrument care să-ți spună ora și să arate bine pe mâna ta, îți recomandăm ceasuri de mana quartz cu afișaj analog. Designul este unul simplu iar mecanismul indiferent de cât de ieftin e, va îndeplini scopul pe care îl urmărești. Dacă ești dispus să plătești câteva zeci de lei în plus, poți cumpăra un model care să arate și data sau chiar zilele săptămânii.

Pe de altă parte dacă ai nevoie de funcționalități precum alarmă, iluminare sau cronometru, trebuie să te orientezi către un model cu afișaj electronic. Există suficiente ceasuri ieftine care să îndeplinească această condiție. Ba mai mult, beneficiezi și de funcția calendar, cu mențiunea că data va fi afișată în format digital.

Ce facem cu oamenii care nu se pot hotărî între digital și analogic? Soluția este un ceas dual time care combină aceste funcționalități, dar acest model de ceas nu se încadrează de obicei în categoria ieftine.

ceas de mana

Ce stil ți se potrivește?

Acum urmează să alegi detalii precum tipul de curea, mărimea și culoarea carcasei sau aspectul cadranului în sine. Pentru cei care poartă în general ținute casual elegant, curelele din piele ecologică sunt perfecte, în timp ce un cadran mare și impunător merge cel mai bine cu o curea metalică argintie.

De unde cumperi ceasuri ieftine?

Răspunsul este cât se poate de simplu: de pe internet. O simplă căutare îți arată zeci de site-uri românești specializate în vânzarea de ceasuri de mana. Iată lucrurile pe care trebuie să le cauți la un astfel de comerciant:

  • să aibă un design al site-ului care să inspire încredere
  • să ofere reduceri semnificative
  • să prezinte caracteristicile produselor într-un mod clar atât prin imagini cât și text
  • să existe diverse modalități de transport care să ajungă în localitatea ta pentru un preț rezonabil
  • să ofere plata online cu cardul.

Odată ce ai bifat aceste cerințe, ai șanse mari să fi găsit locul potrivit de unde să achiziționezi ceasuri de mana, fie ele ieftine sau nu.

Ce trebuie să întrebi înainte să cumperi?

În primul rând trebuie să afli dacă ceasul este rezistent la apă, iar în cazul ceasurilor automatice și mecanice, să întrebi cum funcționează pentru a nu strica mecanismul prin întoarceri prea agresive. Apoi, trebuie stabilite detaliile de plată și transport. Află dacă vânzătorul livrează în aria ta și ce preț este atașat acestui serviciu. Un site de încredere care se gândește la clienții lui va afișa toate aceste informații fără ca tu să fie nevoie să ridici telefonul pentru a intra în legătură cu departamentul de relații clienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *