free download 78 travel guides written by experts

Cum a ciuruit Pepe juratii, la “Te cunosc de undeva”

Pepe este unul dintre protagoniștii marii finale “Te cunosc de undeva”, programată miercuri, 11 decembrie, ora 20.30, la Antena 1.

Artistul greu încercat de ruletă cu personaje precum Maria Dragomiroiu, Raj Kapoor, Mo-Do, Elena Cârstea, David Gahan, Călin Goia, Gabi Luncă, pe care le-a interpretat cu succes pe parcursul acestui sezon, are acum un ultim rol, demn de o finală: Michael Jackson.

Iar Pepe e hotărât să facă un Michael unu la unu cu originalul, în condițiile în care coregrafia, mai spune el, este mai grea decât își închipuie cineva care stă în fața televizorului. “Coregrafia pentru Smooth Criminal (n.n. piesa pe care Pepe o are de interpretat), este una dintre cele mai grele pe care Michael Jackson le-a făcut.

Alături de Pepe, finaliștii show-ului “Te cunosc de undeva” sunt Maria Buză, Anda Adam și Jean de la Craiova. La finalul transformărilor din 11 decembrie, unul dintre ei va primi și va dona premiul de 15.000 de euro.

Cât de bine a intrat Pepe în pielea lui Michael Jackson vedeți miercuri, 11 decembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva”.

Bucuresti, 08.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *