Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cum a castigat Irinel Columbeanu prima suta de franci la doar 14 ani?

Vezi ce răspuns senzaţional le-a dat blondelor lui Negru!

Miercurea aceasta, de la 20.20, Irinel Columbeanu intră într-o luptă dură cu blondele lui Negru! Deşi carismaticul prezentator a propus ca pentru această emisiune să uităm de Irinel personajul monden şi să-l redescoperim pe cunoscutul om de afaceri într-un concurs provocator de cultură generală, blondele nu au renunţat la nicio curiozitate, asaltându-l cu tot felul de întrebări indiscrete. Deloc intimidat de jocul lor, Irinel Columbeanu nu s-a ferit să le răspundă, aducând în discuţie şi povestiri savuroase din trecutul său.

Una dintre blonde care îşi dorea să devină femeie de afaceri a dorit să ştie care a fost primul job din care Irinel Columbeanu a câştigat prima sută de dolari. Răspunsul, într-adevăr spectaculos, a captat întreaga atenţie a blondelor care au rămas cu privirile aţintite pe omul de afaceri pe parcursul povestirii.

La doar 14 ani, Irinel Columbeanu reuşise să câştige câteva sute de franci în timpul unei tabere. Datorită rezultatelor bune la învăţătură, Irinel era unul dintre elevii care aveau ocazia de a participa într-o tabără în Franţa. Viitorul om de afaceri a plecat însă din România cu o valiză deosebită, în care avea fel de fel de obiecte pe care intenţiona să le vândă.

Ce produse care nu se găseau în Franţa a reuşit să vândă Irinel Columbeanu la 14 ani şi în ce condiţii cu totul şi cu totul aparte se realiza vânzarea, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *