free download 78 travel guides written by experts

#CulturaAccesibilizata

PLAI și-a propus de la început să deschidă suflete și minți. Atingem aceste obiective și cu ajutorul partenerilor noștri culturali, parteneri minunați pe care îi susținem cu drag și în decursul anului.

"Asociația noastră dezvoltă și alte manifestări culturale menite să aducă bucurie în sufletele iubitorilor de frumos și credem că toată lumea trebuie să aibă acces la actele culturale. În această idee, împreuna cu prietenii de la "Ceva de Spus", partener important al festivalului nostru, am încheiat un parteneriat de accesibilizare pentru toate evenimentele care poartă marca PLAI" declara Norbert Tako, co-fondator PLAI Festival.

Începând cu pregătirile pentru concertul Manu Chao La Ventura, din 25 iunie 2014, persoanele cu dizabilități se pot înregistra, până pe data de 9 iunie 2014, pe pagina web a asociatiei Ceva de Spus, ((//www.cevadespus.ro/) lucru ce le va permite accesul gratuit la eveniment. Înregistrările vor fi validate de echipa Ceva de Spus, alături de care toți cei interesați vor avea acces la locația concertului cu o ora înainte de deschiderea porților.

“Ne bucurăm foarte mult că suntem prietenii PLAI, că avem oportunitatea de a fi parteneri și mai ales să vedem că oferă publicului șanse egale. Concertul Manu Chao este o ocazie minunată și pentru persoanele cu dizabilități de a se bucura de muzică bună într-un mod accesibil. Pe viitor îmi doresc ca operatorii culturali din țară să accesibilizeze activitățile culturale și tot mai multe persoane să ia parte la ele. Suntem nerăbdători și invităm cât mai multă lume să se înscrie’’ spune Raluca Popescu co-președinta Asociației Ceva de Spus.

"Este foarte important pentru noi să știm că oferim șanse egale publicului să se bucure de munca noastră și de talentul artiștilor pe care îi aducem. Prietenii noștri de la Ceva de Spus ne oferă un feedback esențial în pregătirea și adaptarea locațiilor de concert și pentru nevoile persoanelor cu dizabilități. Misiunea noastră cu acest proiect este să încurajăm și alți operatori culturali din țară să accesibilizeze acțiunile culturale." spune Andreea Iager-Tako, co-fondator PLAI Festival.

La inițiativa PLAI, Manu Chao a răspuns pozitiv invitației de a se întâlni cu echipa Ceva de Spus, fiind un susținător binecunoscut al egalităților de șanse. Momentan, aceasta este și singura întâlnire confirmată în afara concertului pe care Manu Chao îl va susține la Timișoara.

Bilete:
Biletele pentru MANU CHAO LA VENTURA costă 75 de lei și se pot cumpăra de la Eventim (www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange și Vodafone. Prețul biletelor conține toate taxele, impozitele și comisioanele de distribuție.

NU UITAȚI !!! MUZEUL SATULUI BĂNĂȚEAN ARE CAPACITATE LIMITATĂ. Vă rugăm să cumpărați bilete din timp.

Detalii: www.plai.ro

Discografie MANU CHAO:
1998 – Clandestino
2001 – Proxima Estacion: Esperanza
2004 – Sibérie m’était contéee
2007 – La Radiolina

Resurse WEB: //www.manuchao.net/

Videoclipuri:

Rainin’ In Paradize //www.youtube.com/watch?v=jSRaSfq8Oiw

Me gustas Tu //www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys

Bongo Bong (acustic) //www.youtube.com/watch?v=vw4rZKsapnE

Baionarena (live) //www.youtube.com/watch?v=J1FSpzFEfwM

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *