Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Culorile de toamna sunt vedetele promotiei lunii noiembrie, la Lindab

Lindab România încurajează clienţii să realizeze diferite combinaţii de culori pentru acoperişul lor, influenţaţi de anotimp şi de oferta specială. În perioada 1-30 noiembrie 2012, clienţii Lindab primesc 20% reducere la achiziţia unui sistem complet de acoperiş în culori de toamnă. La sistemul de învelitori şi jgheaburi şi burlane Lindab recomandă sistemul de protecţie Lindab Safety, pentru care se aplică aceeaşi reducere. Oferta este valabilă în toată reţeaua de parteneri Lindab.

Clienţii pot alege dintr-o gamă de 5 tipuri de acoperiş, în culori vibrante de toamnă: NORDIC 400 şi PRIMA (maro, roşu, cărămiziu); ROCA Rustica (cappucino, garnet, teak şi tile); ROCA Toscana (terracotta); ROCA Serena (garnet şi teak) sau sistemul de Jgheaburi şi Burlane Lindab Rainline (roşu, maro, cărămiziu şi arămiu).

“Toamna aceasta a debutat cu dreptul, cu vreme favorabilă finalizării proiectelor de construcţie sau de renovare. Noi venim în întâmpinarea clienţilor cu o gamă variată de culori superbe de toamnă şi, în plus, cu o promoţie de nerefuzat! Elementul de noutate îl constituie şi integrarea în promoţie a sistemului de protecţie împotriva alunecării zăpezii, tocmai pentru a semnala importanţa prezenţei acestuia în anotimpul rece care se apropie.”, a declarat Camelia Dinică, Manager PR&Comunicare Lindab România.

Mai multe detalii sunt disponibile la www.lindab.ro, 021.209.41.50 sau info.profile@lindab.ro.

Bucuresti, 05.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *