Shadow

Culorile cuceresc ținutele sezonului cald

Primăvara e aici, iar odată cu vremea caldă și atmosfera plăcută apar și noi tendințe în modă. Anul 2023 se remarcă printr-o atitudine îndrăzneață în materie de culori și texturi, unde combinațiile neobișnuite câștigă cel mai ușor atenția tuturor. Într-un astfel de context, Levi’s lansează o gamă diversificată de articole vestimentare ce impresionează prin aspectul unic și diferit, dar care pot fi combinate într-o multitudine de feluri – în așa fel încât accentul cade pe personalitatea distinctă a fiecăruia.

Moda feminină

Coordonarea pieselor de îmbrăcăminte în avans reprezintă un câștig important, prin care ești mai eficientă și totodată, ai parte de o libertate stilistică mai mare pentru că nu simți presiunea timpului. Un exemplu de outfit potrivit pentru zilele în care îți dorești să fii confortabilă are în centru o pereche de 501 Original. Aspectul lejer al blugilor se alternează perfect cu cămașa Alfie Shirt și o vestă tricotată Baby Blue, culorile celor două piese fiind plăcute și primăvăratice. O alternativă ar fi look-urile pastelate – o pereche de blugi Oak Leaf 501’ 90s asortați cu o jachetă 90s Trucker (ambele într-o nuanță de verde pastelat) creează o ținută confortabilă și coerentă.

Levis LOTM March

Pe de altă parte, dacă îți dorești să ai o înfățișare mai edgy, cu accente de preppy-collage, poți opta pentru o pereche de Baggy Trousers. Aceștia funcționează perfect în combinație cu o bluză Graphic Short Sleeve Sweatshirt și o jachetă bleumarin 90s Trucker, cu un fit relaxed.

Nu în ultimul rând, una dintre cele mai în vogă tendințe ale momentului sunt salopetele – capitol la care Levi’s ne impresionează cu siguranță. Modelul nostru preferat este o salopetă Boilersuit într-o nuanță vișinie, ce se potrivește extraordinar de bine cu o pereche de loafers și niște șosete colorate.

Moda masculină

Când vine vorba de styling masculin, lucrurile de cele mai multe ori au tendința să meargă spre simplitate. De data aceasta însă, noile colecții Levi’s oferă un twist surprinzător clasicului, prin pattern-uri jucăușe și texturi bogate. Item-ul nostru preferat este jacheta Stockton Anorak. Cu un aspect clean de windbreaker, acesta se bucură de un pattern ce pare un accident fericit de culoare. Jacheta are un interior căptușit care îi oferă o funcționalitate ridicată, fiind ideală pentru începutul sezonului cald, moment când temperaturile pot fi înșelătoare. O poți asorta cu ușurință cu o pereche de Levi’s 501, un beanie negru și o pereche de sneakerși albi.

Acestea sunt doar o parte din cele mai noi articole vestimentare din noile colecții Levi’s. Vizitează levis.com și descoperă piesele tale favorite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *