free download 78 travel guides written by experts

România, te iubesc! a pătruns în culisele prăbușirii unui colos industrial

Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a prezentat duminica trecută la România, te iubesc! o anchetă ce și-a propus să facă lumină în prăbușirea unui gigant industrial – platforma chimică Săvinești.

Reportajul a fost urmărit de aproximativ 800.000 de telespectatori pe întreg intervalul de difuzare, între 18:01 – 18:59. România, te iubesc! a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, obținând 5.0 puncte de rating și 14.7% share.

Cosmin a mers dincolo de suprafață și a descoperit informații interesante în lanțul de persoane implicate în prabușirea unei industrii de succes. El a stat de vorbă cu oamenii care au lucrat acolo în perioada de glorie, iar mărturiile lor despre roata gigant ce mișca industria chimică sunt cu adevărat uimitoare. Telespectatorii au putut vedea cine a stat în spatele privatizărilor meschine și cum a reușit platforma chimică Săvinești să se transforme dintr-un colos industrial cu o istorie înfloritoare 75 de ani, într-o ruină întinsă pe 600 de hectare.

Duminică aceasta, Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV, prezintă un reportaj despre un cetățean străin care s-a îndrăgostit de România și a decis să se mute definitiv aici. Încă din 2000, el cumpără păduri pentru a le salva de la tăiere, însă mulți oameni îl privesc cu suspiciune și îl bănuiesc că este încă un investitor care vrea să profite de pe urma bogățiilor românești. O poveste despre cum este neamțul frate cu codrul românesc, duminică, la România, te iubesc!.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.protv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *