free download 78 travel guides written by experts

Cubul de gheata s-a topit complet dupa 9 zile, 16 ore si 20 de minute

Experimentul CUBUL DE GHEATA lansat de revista National Geographic cu scopul de a atraga atentia asupra pericolului incalzirii globale s-a incheiat in dimineata zilei de azi, joi, 12 februarie.

Din pacate, temperaturile zilnice de aproximativ 14 grade inregistrate in Bucuresti in intervalul 5-8 februarie au confirmat pericolul real al amplificarii fenomenului incalzirii globale, anuntat inca din 2004 intr-un numar special al revistei National Geographic. Conform ANM, in Bucuresti, temperaturile normale pentru perioada 2-14 februarie ar fi trebuit sa inregistreze maxime de 4 grade si minime de minus 3 grade.

Castigatorul lingoului de aur in valoare de 10.000 de euro aflat in cub va fi anuntat pe 2 martie pe www.natgeo.ro si in editia din luna martie a revistei National  Geographic. Asa cum s-a comunicat la inceperea concursului, banii sunt castigati de cel ce a estimat cel mai exact timpul in care s-a topit complet cubul de gheata.
 
Experimentul CUBUL DE GHEATA a fost sponsorizat de Zaharul Margaritar.

Partenerii media ai CUBULUI DE GHEATA, care au asigurat promovarea pe toata durata evenimentului au fost radio Europa FM si televiziunea KanalD.

Imaginile live din parcul Coltea precum si prognoza meteo zilnica difuzate pe www.natgeo.ro au fost posibile datorita parteneriatului cu Administratia Nationala de Meteorologie.

Experimentul CUBUL DE GHEATA a beneficiat de o pozitie cheie in centrul Bucurestiului datorita parteneriatului cu Primaria Sectorului 3.

Bucuresti, 12.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *