Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cuba Continua, o expozitie despre bucuria de a trai

Havana Club şi Galeria Karousel prezintă „Cuba continuă”, o expoziţie personală de fotografie semnată de Cosmin Bumbuţ. „Cuba continuă” este punctul culminant al unui proiect pe care artistul l-a derulat pe parcursul a două călătorii în Cuba. Expoziţia spune o poveste despre bucuria de a trăi viaţa în toată grandoarea ei, despre El Culto a la Vida celebrat şi de Havana Club.

“Cuba continuă” este o poveste despre oameni speciali care ştiu să sărbătorească din plin viaţa de zi cu zi.Fiecare fotografie surprinde sentimente diverse, de la prietenie la pasiune, de la iubire la senzualitate. Bucuria de a trăi transcede dincolo de rama fotografiei şi transmite impulsul de a călători, de a dansa, de a te simţi cuprins de energie. Prin “Cuba continuă”, Havana Club celebrează viaţa, farmecul fiecărei clipe alături de cei dragi, frumuseţea momentelor simple. Fiecare personaj din fotografiile lui Cosmin Bumbuţ are propria poveste, bucurându-se de viaţă în modul său unic. Fiecare trăieşte, respiră, gândeşte în propriul său fel, pentru că nu există şi nu va exista nimeni asemeni lui. Pentru că este unic.

 “Am călătorit sute de kilometri prin Cuba cu maşina, cu trenul sau pe jos şi am încercat să evit să o privesc cu ochii unui turist şi să mă las cucerit de exotismul ei. Am surprins prin obiectivul aparatului sute de momente comune din viaţa unor oameni obişnuiţi. Ceea ce le face însă speciale, spectaculoase chiar, este capacitatea oamenilor de a se bucura şi de a găsi frumuseţea tocmai în acele lucruri simple.”, a declarat Cosmin Bumbuţ.
 
“El Culto a la Vida înseamnă pasiune, căldură, vitalitate şi energie, sentimente transmise prin fiecare dintre fotografiile lui Cosmin Bumbuţ. Havana Club le este dedicată eroilor lui Cosmin, tuturor acelora care ştiu să înfrunte viaţa cu optimism şi seninătate, bucurându-se din plin de fiecare moment.”, a declarat Radu Moldovan Petruţ, Brand Manager Havana Club.

Joi seara, Andi Vasluianu şi Raluca Aprodu, Lena Criveanu, Alex Gelehrter, Dana Niculescu, reprezentanţi ai Ambasadei Cubei au fost prezenţi la vernisajul de la galeria Karousel pentru a simţi pulsul şi vitalitatea Cubei văzute prin ochii lui Cosmin Bumbuţ.

Expoziţia “Cuba Continuă” poate fi vizitată la Karousel până pe 28 mai. Se va muta pentru scurt timp la Cluj-Napoca la Muzeul Naţional de Artă, în perioada Festivalului Internaţional de Film TIFF 2009, şi va reveni pe 7 iunie la Karousel.
Cosmin Bumbuţ este un nume binecunoscut în fotografia contemporană românească. Are 41 de ani şi este absolvent al Academiei de Teatru-Film, secţia Imagine de Film. Face fotografie de peste 15 ani şi are la activ zeci de expoziţii personale şi de grup, precum numeroase premii de fotografie obţinute în lumea întreagă. Fotografiile sale au fost publicate în cărţi sau albume de artă în România, Elveţia, America, Franţa, iar multe dintre lucrările sale se găsesc în colecţii publice sau private.

Bucuresti, 15.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *