PR Summit 2021

Cu un SMS la 874, SALVEZI VEDEREA

Numarul este activ pentru Asociatia nevazatorilor!
Best Foto Fest, expozitia artistilor fotografi, sustinuta de vedetele din Romania!

Din data de 6 noiembrie pana in 30 noiembrie, cei care doresc sa sprijine campania de recuperare a vederii, o pot face cu un SMS in valoare de 2 euro la numarul 874 in reteaua Orange, Vodafone si Cosmote! Nu se precepe TVA!

In aceasta saptamana la Centrul Comercial Feeria din capitala, pana in data de 12 noiembrie, are loc expozitia celor mai renumiti fotografi, care isi expun fotografiile pentru a reda lumina ochilor. In galeria comerciala sunt amplasate urne pentru donatii, iar cei care sprijina campania cu minim 1 RON vor primi o carte postala cu vedetele participante in eveniment: Mihai Morar, Gabi Szabo, Andra, Maia Morgenstern, Adrian Bucur si DJ Wanda.

Printre fotografiile expuse in cadrul evenimentul umanitar Best Foto Fest, datorita unei noi sectiuni cu fotografia de presa mondena, se numara si perosonalitati ale show-bizului romanesc cat si ale vietii politice. Cei care vor merge la cumparaturi in aceasta perioada, au sansa de a admira poze mai vechi cu: Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Cristina Rus, Gina Pistol, Loredana Groza, Simona Patruleasa, Valentina Pelinel, Daniela Crudu, Mihai Morar si Daniel Buzdugan, Ilie Nastase si Ion Tiriac. Bineinteles, nu lipsesc nici politicienii, Silviu Prigoana, Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becalli, fata presedintelui sau Elena Udrea, iar dintre vedetele internationale ii veti regasi pe Patricia Kaas, Roberto Cavalli, David Hasselhoff sau Duffy.

Ulterior, expozitia se va muta din 13 noiembrie pana in 22 noiembrie la Centrul Comercial Orhideea, iar ulterior la Brasov in galeria Comerciala Brasov in perioada 24 – 30 noiembrie.

Fondurile stranse din campania de SMS-uri si donatiile reunite din centrele comerciale vor fi folosite pentru a opera tineri cu deficiente grave de vedere, dar cu sanse de recuperare in urma interventiilor chirurgicale.

In Romania un nevazator beneficiaza de ajutoare financiare infime din care nu si-ar putea permite sa plateasca o interventie chirurgicala. In Romania sunt 80000 de nevazatori, rata orbirilor in urma accidentelor de masina sunt in continua crestere, iar peste 5 % din procentul normal european, isi pierd vederea in campul muncii:
Monica Pop, medic oftalmolog, spune că procentul european de 5% oameni care rămân fără vedere accidental este mult depăşit în România, unde accidentele de muncă sunt frecvente, protecţia muncii nu se respectă şi se munceşte mult la negru. „Nici medicina preventivă nu există, deci procentul acela e cu siguranţă mai mare, dar nimeni nu l-a cercetat”, crede Pop.

Evenimentul Best Foto Fest este la o 2 a editie, prima editie a reusit operarea a doua persoane, strict din fondurile donate in cele 3 centre comerciale in care evenimentul s-a perindat in 2008. Best Foto Fest a fost creat de Split Advertising si sustinut de Carrefour Romania si Duracell.

Bucuresti, 08.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *