free download 78 travel guides written by experts

Cu un singur click aduci coffee shop-ul la tine acasa

Alege-ţi cafeaua preferată online!

Un Espresso Risttreto, un Latte Machiatto de vanilie sau un Cappuccino Ice răcoritor? Indiferent care este alegerea ta, acum poţi avea băutura la care ai visat cu un singur click.

Magazinul online www.dolce-gusto.ro te aşteaptă cu cele mai variate specialităţi de cafea şi cu cele mai moderne sisteme NESCAFÉ Dolce Gusto®, tot ce îţi trebuie pentru a crea momente perfecte pentru tine şi pentru prietenii tăi. Cele trei modele NESCAFÉ Dolce Gusto® îţi oferă posibilitatea de a-ţi prepara, în mai puţin de un minut, cele mai gustoase tipuri de băuturi, fiind singurul sistem multifuncţional care foloseşte o presiune profesională de 15 bari.

Magicianul Piccolo®, jucăuşul Melody® şi sofisticatul Circolo®, în orice nuanţe îţi doreşti, pot fi achiziţionate de pe site-ul www.dolce-gusto.ro şi vor veni în cel mai scurt timp în casa ta.

După ce ţi-ai animat locuinţa cu noul tău aparat modern, alege specialităţile de băuturi preferate: Espresso, Espresso Risttreto, Espresso Intenso, Cappuccino, Chococino, Latte Macchiatto, Latte Macchiato Vanilie, Caffe Lungo, Caffe Lungo Decaf, Cortado, Nesquik şi băuturile reci Nestea Ice Tea – Piersici şi Cappuccino Ice.

Îţi vei prepara cele mai aromate băuturi în doar câteva secunde!

Şi pentru a crea cel mai tare coffee-shop la tine acasă, alege şi accesorile potrivite pentru a experimenta universul unic al cafelei: ceaşca de lapte, cana potrivită pentru fiecare dintre băuturi, linguriţe sau suport pentru capsule. Accesoriile sunt disponibile doar online şi sunt esenţiale dacă vrei să ai coffee-shop-ul perfect.

Intră pe magazinul online www.dolce-gusto.ro şi descoperă secretul celor mai bune băuturi! Când ţi se termină rezervele de cafea, îţi poţi achiziţiona altele noi în cel mai scurt timp, pentru că nu vrei să treacă o zi fără să te delectezi cu băuturile tale favorite.

NESCAFÉ Dolce Gusto® aduce coffee shop-ul la tine acasă cu un singur click!

Bucuresti, 02.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *