free download 78 travel guides written by experts

Cu un prieten culegi mai multe portocale!

Convinge-ti partenerul de afaceri sa devina client ING Profesional in perioada 1 iulie -31 august, si veti avea amandoi de castigat. Fiecare primeste 1% in plus la dobanda standard pe contul curent ING Cont’ROL, vreme de trei luni intregi. Asta inseamna ca trei luni dobanda totala la banii din contul curent ING Cont’ROL va fi de 10% pe an*, ca pentru premianti! In plus, economisiti amandoi timp si energie pentru ca tranzactiile vor deveni mult mai simple si rapide, cum numai intre doi clienti ING pot fi. Iar timpul economisit, dupa cum bine stii, inseamna bani castigati pentru compania ta.

Practic, tot ce trebuie sa faci este sa pui o vorba buna. Apoi partenerul tau (IMM sau profesie liberala) vine la un ING Office, ii spune consultantului ca tu l-ai recomandat, si indica CUI-ul companiei tale. Dupa ce contul partenerului devine operational,primiti amandoi dobanda promotionala! Bineinteles ca totul trebuie sa se petreaca in perioada in care este valabila promotia, adica pana la sfarsitul lunii august**.

Odata devenit clientul nostru, partenerul tau va gusta cele trei felii ale pachetului ING Profesional:
– contul curent ING Cont’ROL cu dobanda suculenta de 9% pe an de la primul leu, careia i se adauga procentul de dobanda primit in plus
– cardul Visa Business International cu cip – Card Manager, care ofera acces permanent la contul curent
– serviciul prietenos de internet banking ING Home’Bank, cu ajutorul caruia faci toate operatiunile bancare obisnuite, oricand si de oriunde

Iar tu vei savura portia de extra -dobanda si tranzactiile mai avantajoase, pentru ca tranzactiile de la un client ING la altul se intampla aproape instant. In plus, daca sunt efectuate prin ING Home’Bank, ele sunt gratuite.

Asa ca fa-ti un favor, spune-i partenerului tau despre pachetul ING Profesional si iti va deveni prieten! Si daca vrei sa-ti faci nu un prieten, ci mai multi, recomanda-ne mai multor parteneri de afaceri si participi automat la tombola care-ti aduce un super storcator de portocale!

* dobanda standard se poate modifica in functie de fluctuatiile pietei; chiar daca dobanda se modifica, oferta promotionala de plus 1% ramane neschimbata si valabila, procentul de dobanda in plus adaugandu-se noii valori a dobanzii standard.
** ca sa intelegi mai bine ce si cum, uite un exemplu: sa spunem ca un client X recomanda un partener Y. Partenerul Y achizitioneaza pachetul ING Profesional pe 20 august 2009. Daca pana la sfarsitul lunii septembrie contul sau devine operational, adica partenerul are contul activat pana la sfarsitul lunii septembrie, atunci Y si X primesc plusul de dobanda, incepand cu prima zi dupa deblocarea contului. Daca insa contul este deblocat pe 1 octombrie 2009, atunci dobanda promotionala nu i se mai aplica niciunuia, pentru ca perioada promotiei s-a incheiat.

Bucuresti, 01.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *