free download 78 travel guides written by experts

Cu sprijinul Pastel Age, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a  organizat Crosul Generatiilor

Pastel Age a asigurat servicii de consultanţă sportivă şi implementare pentru “Crosul Generaţiilor”, competiţie derulată miercuri, 29 aprilie, în Parcul Herastrău. Crosul a fost iniţiat de Fundaţia Principesa Margareta, pentru a marca “Ziua Europeană a Solidarităţii între Generaţii”. Astfel, perechile intergeneraţionale înscrise au alergat împreună pe un traseu de aproximativ doi kilometri, uniţi de o panglică simbolică. Evenimentul a fost realizat cu Sprijinul Primăriei Sectorului 1.

Pe lângă cros, perechile intergeneraţionale au participat la o serie de jocuri care au facut deliciul celor prezenţi. Participanţii au sărit cu sacul, au trecut de obstacole şi au participat la probe de sincronizare, cum a fost mersul cu “schiurile”, la sfârşit câstigătorii fiind răsplătiţi cu premii.
“Mi-au placut mult jocurile. Chiar daca nu am câştigat, am făcut mişcare şi m-am distrat in acelaşi timp”, ne-a spus Alina (15 ani), participantă la eveniment.

Acesta nu este primul cros organizat de Pastel Age, dimpotriva, agenţia are o experienţă bogată în organizarea evenimentelor sportive. În portofoliul agenţiei se mai află şi Crosul Petrom (ediţiile 2007, 2008), competiţia sportivă Cupa 1, Campionatele Internaţionale de Atletism  şi campania de promovare a sportului de masă “Sport pentru Viaţă”.

Bucuresti, 30.04.2009 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *