free download 78 travel guides written by experts

Cu sange rece si albastru

Ivona Boitan
Tritonic Publishing Group

Ivona Boitan si Tritonic propun o lucrare interesanta, cu personaje bine construite si cu o idee cel putin inedita.

"Boala de care sufar se cheama , au numit-o asa dupa mine, deci pot spune ca inainte de a sti cine sunt am devenit nemuritoare. (…) Ingridianism suna bine, suna cum trebuie, a boala. (…) Principala manifestare a bolii este ca nu poti simti nimic pentru nimeni. Nu ai sentimente, nu ai emotii." (p. 7)
Un inceput care atrage. Si doua personaje – fiecare cu o misiune importanta: una este avocat in timp ce Baba are misiunea de a reusi sa trezeasca unei persoane fara sentimente… vreun sentiment. Cartea este alcatuita din capitole ce aduc in atentie situatii pe care poate le-am mai intalnit, dar pe care poate nu le-am abordat in aceeasi maniera, nu le-am vazut din aceleasi perspective. Asa cum aminteam deja, personajele create de Ivona Boitan sunt puternice, au o structura interesanta, sunt vii.

Va invitam asadar sa lecturati romanul Cu sange rece si albastru si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *