free download 78 travel guides written by experts

Cu pizza Gambino chiar si cei care tin dieta pot manca fara sa se ingrase

Pana nu demult, pizza era exclusa din orice stil de viata sanatos si din orice dieta de slabit. Poate doar cei care doreau sa se mai ingrase cateva kilograme erau sfatuiti sa manance pizza la orice ora. Acum insa pizza nu mai este un subiect tabu. Oamenii stiu exact din ce este facuta, pot vedea lista de ingrediente in meniu, fie el online sau in cadrul restaurantului, isi pot face o idee si despre numarul de calorii pe care il contine o felie si pot consuma fara probleme chiar si in dietele cele mai restrictive.

pizza Gambino dieta
pizza Gambino

Cat de rau face pizza organismului? De fapt, pizza, ca si pastele, contine foarte multi carbohidrati, dar si multe vitamine si proteine din ingredientele care se pun deasupra. Pizza este alegerea ideala a celor care vor sa dea cateva kilograme jos in mod sanatos. La Gambinos pizza , pizzeria care face livrare de pizza in Bucuresti, se prepara multe feluri de pizza foarte reusite si mai ales sanatoase cu branza de capra, legune proaspete, marar, dar si cu carne delicioasa, de pui porc sau vita!

Cum se alege pizza cea mai buna pentru dieta alimentara pe care oamenii si-o auto-impun? In functie de ingredientele din care este preparata. Blatul este dichisit si completat de o gama foarte larga de legume si carne, de verdeata si de ingrediente mai mult sau mai putin exotice. De exemplu, pizza taco nu ar fi chiar recomandata in regimul de slabit, insa cea Mountain View este ideala! Pizza poate fi selectata din meniul online al acestui restaurant decorat in stil mafiot al anilor 30 si poate fi livrata si la domiciliu. Se alege marimea pizzei si comanda se da extrem de rapid. Personalul amabil si prompt o aduce la domiciliu la orice ora, aburinda!

Unele feluri de pizza pot ajunge chiar si la 1500-2000 de calorii, deci ingredientele sunt foarte importante. Acolo unde in lista de ingrediente predomina carnea sau preparatele foarte grele, trebuie sa se tina cont de aceste elemente. In plus, sosurile sau cremele de branza pot fi inlocuite sau scoase din meniu astfel incat rezultatele dietei sa nu se lase asteptate.

De asemenea, pentru un stil de viata sanatos, oamenii trebuie sa stie si cum se consuma pizza. Este vorba de consumul acesteia la ora pranzului sau in cazul in care se mananca o singura felie, poate fi considerata o gustare, dupa care este nevoie de un timp in care sa se digereze pana la urmatoarea masa, de cel putin 3 ore. In niciun caz pizza nu este recomandata seara, decat daca este vorba de ziua in care oamenii aleg sa “triseze” si sa isi faca o pofta.

Pizza Gambinos este excelenta atat pentru cei cu o greutate ideala, cat si pentru cei care vor sa atinga greutatea ideala, este buna pentru doamne si domni, copii si varstnici, persoane mai plinute sau mai slabute, cei care adora sa manance fara restrictii!

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *