free download 78 travel guides written by experts

Cu Orange esti mai aproape de prietenii tai din toata lumea

Incepand cu 25 mai abonatii Orange beneficiaza de tarife internationale mai mici, de o noua optiune mai avantajoasa pentru apeluri in strainatate – optiunea Apeluri internationale – si de posibilitatea definirii de numere favorite internationale. Noile oferte fac mai accesibila comunicarea cu prietenii si partenerii de afaceri aflati in strainatate si reduc distantele dintre oameni, oriunde s-ar afla.

Orange reduce cu 33% tariful standard pentru apeluri catre Statele Unite ale Americii si Canada si catre numere din retelele de telefonie fixa din Europa, de la 0.6 USD/minut la 0.4 USD/minut. Tariful pentru apelurile in strainatate difera in functie de zona internationala in care se incadreaza numarul apelat. Astfel, apelurile sunt tarifate in functie de 4 zone: zona 0 cuprinde numere din retelele de telefonie fixa din Europa si numere din orice retea din Statele Unite ale Americii sau Canada, iar tariful este acum de 0.4 USD/minut; in zona 1 sunt numere din retelele de telefonie mobila din Europa si numere din orice retea din Israel, iar tariful este de 0.6 USD/minut; zona 2 cuprinde restul statelor lumii, iar apelurile catre aceste destinatii se tarifeaza cu 0.9 USD/minut; zona 3 cuprinde operatorii prin satelit, iar tariful este de 2,7 USD/minut.

Optiunea Apeluri internationale ofera acum abonatilor Orange 40% reducere la tarifele standard pentru apeluri catre toate zonele tarifare. Taxa lunara pentru aceasta optiune este de 2 USD, iar reducerea de 40% se aplica pentru toate destinatiile internationale, in functie de zona tarifara in care se incadreaza numarul apelat. Cu optiunea Apeluri internationale tariful pentru apeluri catre zona 0 se reduce la 0.24 USD/minut, cel pentru a apela in zona 1 devine 0.36 USD/minut, iar tariful pentru apeluri in zona 2 devine 0.54 USD/minut. Reducerea nu se aplica apelurilor catre numere ale operatorilor de telefonie prin satelit. Optiunea Apeluri internationale poate fi activata oricand sunand la 411 – Serviciul Clienti Orange, gratuit de pe telefonul Orange.
Clientii care au deja activata optiunea Apeluri internationale vor beneficia de avantajele noilor tarife incepand cu 25 mai. Astfel ei vor avea tarife reduse cu 40% pentru apeluri catre toate destinatiile internationale.

O noutate absoluta pentru piata romaneasca este lansarea optiunilor Numere Favorite internationale. Pentru clientii care apeleaza frecvent anumite numere din strainatate, Orange ofera acum posibilitatea de a defini numere favorite internationale, beneficiind astfel de reduceri de pana la 50% la apelarea acestor numere. Incepand de acum lista favorita poate cuprinde numere atat din reteaua Orange cat si din alte retele nationale sau internationale. Optiunea Numere Favorite este o optiune suplimentara disponibila atat pentru abonamentul de 4 USD, cat si pentru abonamentele cu minute incluse, abonamentul de familie, pachetele Shared minutes si abonamentele Business Flexibil si Business Flexibil Grup. Apelurile catre numere favorite au tarife care incep de la 0.2 USD/minut.

Pentru abonamentul de 4 USD taxa pentru optiunea Numere Favorite este de 2 USD/luna, iar cu reducerea de 50% fata de tarifele standard, apelurile catre numere favorite au tarife care incep de la 0.2 USD/minut. Pentru celelalte tipuri de abonamente taxa lunara pentru optiunea Numere Favorite si reducerea la tarifele standard pentru apeluri catre aceste numere variaza in functie de tipul de abonament detinut. Optiunea Numere Favorite poate fi activata in momentul abonarii sau oricand dupa aceea, apeland gratuit de pe telefonul Orange numarul 411 – Serviciul Clienti. Numerele favorite pot fi definite sau modificate oricand prin apel gratuit la 200 sau la *100# – serviciul Self Care.

In plus, Orange ofera tuturor clientilor sai reduceri la factura in functie de valoarea cumulata a convorbirilor internationale astfel: 5% reducere pentru valori intre 30 si 100 USD, 10% reducere pentru valori intre 100 si 300 USD si 20% reducere pentru o valoare cumulata a convorbirilor internationale peste 300 USD.

Bucuresti, 25.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *