free download 78 travel guides written by experts

Cu ocazia implinirii a 10 ani de dealership Volkswagen pe plan local,

Scorpion incheie un parteneriat cultural cu Biblioteca Judeteana ’Duiliu Zamfirescu’ si Ansamblul Folcloric ’Tara Vrancei’

§    A devenit deja traditional sprijinul acordat de catre Scorpion manifestarilor culturale si artistice locale

§    Conferinta de presa care va anunta acest parteneriat va avea loc marti, 15 aprilie 2008, la ora 10:00, la sediul Bibliotecii Judetene ’Duiliu Zamfirescu’

De ani de zile Scorpion este recunoscut ca un promotor incontestabil al activitatilor culturale, artistice si sportive din judetele in care isi desfasoara activitatea.

Celebrand 10 ani de dealership Volkswagen in judetul Vrancea, Scorpion doreste o implicare mai activa in viata culturala a orasului si sesizand disponibilitatea si capacitatea Bibliotecii Judetene ’Duiliu Zamfirescu’ si a Ansamblului Folcloric ’Tara Vancei’ de a derula activitati culturale de amploare, Scorpion a hotarat sa-si aduca aportul financiar, logistic, material, uman si mediatic la mai buna desfasurare a acestora.

Motivatia pentru parteneriatul Scorpion cu activitatile culturale si artistice poate fi explicata de o politica deja cunoscuta: beneficiile initiativelor de sprijinire a comunitatii, a actiunilor responsabile, durabile, au rolul de a consolida increderea cetatenilor in brandul Scorpion. Actiunile in care Scorpion s-a implicat de-a lungul acestor ani a avut ca obiectiv argumentarea cu fapte concrete a politicii de a fi, dincolo de  o firma puternica, un partener de incredere pentru comunitatea locala.

Increderea si respectul membrilor comunitatii afecteaza intreaga activitate a unei companii, iar aceasta pentru a avea succes, trebuie sa se dezvolte atat ea, cat si comunitatea in care opereaza.

In acest sens Scorpion este deja sponsor traditional al celebrului Festival National de Muzica Usoara ’Florentin Delmar’, festival care va ajunge in acest an la editia cu numarul XXXIII; ca si in anii precedenti, Scorpion va oferi premiul I castigatorului concursului.

De asemenea, societatea noastra a sprijinit in 2007 organizarea Festivalului National pentru copii ‘Flori de Cantec Romanesc’.

A devenit clasica si sustinerea oferita de Scorpion ca si partener la desfasurarea ‘Galelor Teatrale Focsanene’, care in acest an s-au aflat la editia a XII-a, editie la care au participat trupe de teatru de notorietate din tara: Teatrul de Comedie Bucuresti, Teatrul Nottara Bucuresti, Teatrul National Bucuresti, Teatrul Odeon Bucuresti, Teatrul Municipal Focsani, etc.

Scorpion a avut sansa sa fie partenerul al Festivalului-Concurs ’Barbu Lautaru’  inca de la prima sa editie in judetul Vrancea, festival ce a avut loc la data de 27 februarie 2008 in sala de spectacole a Ansamblului "Tara Vrancei“ din incinta Cinematografului ’Balada’ din Focsani. Acest concurs s-a adresat tinerilor interpreti de muzica populara cu varsta cuprinsa intre 8 si 25 de ani, solisti vocali instrumentisti din judetele Moldovei, care au dovedit reale calitati vocale si interpretative, o buna cunoastere a zonei din care provin si care aveau cunostinte despre cultura populara in general.

Ajunsa la numarul 15, ‘Atheneum’ este o revista cu aparitie lunara de educatie si informatie culturala ce se distribuie gratuit in municipiul nostru, si care este editata de Ateneul Popular cu sprijinul, ati ghicit deja, tot al firmei Scorpion.

Partener pentru al doilea an consecutiv, Scorpion s-a implicat activ in editia a XIX-a a Festivalului National de Comedie de la Galati, eveniment organizat de Teatrul Dramatic Fani Tardini, cu spirijinul Consiliului Local si al Primariei Municipiului Galati. Manifestarea are caracter competitional si urmareste ca prin riguroasa selectie a spectacolelor – facuta de reputatul critic si om de teatru NATALIA STANCU – sa ofere publicului galatean si nu numai, un regal al comediei, precum si sa cultive bunul gust si rafinament artistic.

La 10 ani de Volkswagen, povestea Scorpion merge mai departe!

Bucuresti, 15.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *