Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cu ocazia Black Friday, Aplicatia InfoCons este disponibila gratuit in AppStore si PlayStore

Cu ocazia zilei Vinerii Negre (Black Friday) InfoCons este alaturi de tine si iti pune la dispozitie cu titlu gratuit Aplicatia InfoCons atat pentru telefoanele cu android cat si pentru cele cu  IOS.

Poti cumpara produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie sa fii atent la ofertele prezentate si mai ales trebuie sa-ti cunosti drepturile! Examineaza cu atentie ofertele comerciantilor, analizeaza „chilipirurile” oferite pe site-uri in aceasta perioada. Uneori, site-urile sunt deblocate abia cand incepe perioada cumparaturilor de Black Friday, insa produsele sunt disponibile abia in ziua de luni sau uneori chiar in luna decembrie.

Infocons este alaturi de consumatori prin alegerea produselor si serviciillor in cunostinta de cauza accesand aplicatia ce se descarca gratuit:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diosoft.infocons
https://itunes.apple.com/us/app/id1031907027?mt=8&ign-mpt=uo%3D8.

Printr-o simpla scanare a codului de bare a produsului dorit puteti obtine informatii care va pot ajuta la alegerea produsului, aplicatie in care regasiti informatii a peste 16.000 de produse incepand de la produse alimentare, cosmetice, curatenie pana la produse electronice si electrocasnice.

“Ajuta-ne sa te ajutam! Impreuna putem cu adevarat sa avem acces la produse de calitate si drepturile noastre sa fie respectate in calitate de consumatori europeni cu o9atitudine!” – Sorin Mierlea

Totodata pentru a veni in sprijinul agentilor economici, InfoCons lanseaza site-ul www.telefonulconsumatorului.ro de unde acestia isi pot descarca cu titlu gratuit, pentru a fi afisate la vedere in conformitate cu legislatia nationala, placutele cu numerele de informare pentru consumatori.

Nu uita! Cere bonul fiscal! Ia atitudine! Daca vrei sa faci o sesizare suna la 0219615 sau acceseaza www.infocons.ro.

Bucuresti, 20.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *