Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Cu o salată ușoară treci mai lesne peste vară

ton cu quinoa

Când mercurul din termometre o ia razna, nici de mâncare nu ne mai arde… Nici să o preparăm, nici să o consumăm. Căutăm variantele cele mai simple și mai ușoare. Preferăm salatele, pentru că le putem mânca reci. Însă uneori ele pot deveni plictisitoare. Roșii, castraveți, ardei gras. Roșii, castraveți, ardei gras. Iar și iar. Până și celui mai împătimit iubitor de roșii la un moment dat pare să-i fi ajuns. Unde mai pui că nici nu țin de foame cine-știe-ce. E drept că vara organismul nu are același consum energetic ca în sezonul rece, însă tot are nevoie de ceva mai hrănitor decât roșiile. De carbohidrați și proteine.

De unde te-ai putea inspira mai bine decât din dieta mediteraneană? De la cine poți „fura” secretul unei alimentații adaptate caniculei dacă nu de la cei care sunt obișnuiți să trăiască… la temperaturi înalte? Și nici măcar nu este un secret, pentru că dieta mediteraneană a fost întotdeauna recomandată, tuturor, fiind considerată și recunoscută ca fiind cea mai echilibrată și sănătoasă.

Dă-i plictisitoarei salate de roșii o scurtă pauză. Încearcă să-ți diversifici alimentația, dar păstrând aceleași principii: sănătos, gustos, ușor digerabil. Ceva potrivit pentru vară, dar care să te și sature. Care să îți ofere și nutrienți esențiali. O salată bogată, care conține și unul dintre elementele esențiale ale dietei mediteraneene: peștele. Și nu orice pește, ci ton, specia care a cucerit cei mai mulți consumatori. Un pește bogat în acizi grași Omega-3, al cărui gust se potrivește cu o multitudine de ingrediente, fără a acoperi și nici măcar influența gustul acestora. Din inima mării, cele mai bune bucăți de ton, de cea mai înaltă calitate, bogate în proteine, aminoacizi și minerale esențiale, ajung direct în salatele EVA. Doar trebuie să îți alegi combinația care îți place cel mai mult și îți satisface pretențiile culinare. Deși îți garantăm că toate cele șase sortimente – cu quinoa roșie, orez sălbatic, cous-cous, salata mediteraneană, mexicană ori dalmată – sunt delicioase. Fiecare în felul ei, datorită ingredientelor sale și combinației obținute.

ton cu quinoa

Dacă ești deja printre cei care se hrănesc sănătos, acordând o atenție specială alimentației, probabil că deja ai o relație cu quinoa. Această psudo-cereală înrudită cu sfecla și spanacul, hrănitoare și ușor de digerat. EVA Salată de Ton cu Quinoa roșie este combinația perfectă pentru o masă rapidă dintr-o zi toridă. O salată pe cât de sățioasă, pe atât de inofensivă pentru silueta ta.

Orezul sălbatic, nerafinat, care păstrează în bobul său toți nutrienții, alături de același ton delicios, este o altă propunere: EVA Salată de Ton cu Orez sălbatic. Doar deschizi cutia și, fără niciun alt efort, ai o masă completă, rapidă și practică, din ingrediente naturale. O porție potrivită, atât cât îți este necesar să mănânci într-o zi în care nici nu-ți stă gândul la mâncare. De căldură, desigur.

EVA Salată de Ton cu Cous-Cous. Cu un gust neutru, ce îi permite să absoarbă aromele celorlalte ingrediente, cous-cous este aliment principal în Maroc, Tunisia și Algeria. Țări în care arșița este un mod de viață. După ce micuțul bob de pastă făinoasă și-a arătat calitățile, el a devenit emblematic și pentru bucătăriile Orientului Mijlociu și Bazinului Mediteranean, iar în final a cucerit întreaga lume. Te va cuceri și pe tine, în delicioasa combinație cu ton.

ton cu cous-cous

EVA Salată de Ton Mediteraneană este esența dietei sănătoase, a celei care îmbină trei elemente definitorii: peștele (ton), măslinele și uleiul de măsline, comoară de aur galben. Te vei îndragosti de această salată!

La vremuri fierbinți, gusturi… fierbinți. EVA Salată de Ton Mexicană, care pe lângă pește mai conține măsline și porumb, satisface pe deplin pretențiile celor care adoră gustul picant. O tornadă de arome care încing metabolismul dar și imaginația, o experiență culinară care se va vrea repetată din nou și din nou.

Fasole albă, morcovi, felii de măsline verzi, bucăți de ton și un strop de lămâie. Rețeta EVA Salată de Ton Dalmată care, cu mirodeniile ei, este o neprețuită plăcere pentru papilele gustative. Salată care – alături de celelalte sortimente pe care ți le propunem – îți va demonstra că a mânca vara ușor dar sățios și savuros, este foarte, foarte simplu. Trebuie doar să faci cunoștință cu EVA.

By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.