Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cu noul single, “Baila”, Andreea Balan vrea sa reinventeze show-ul de dans in televiziune

Baila, Andreea BalanPentru prima data in ultimii 2 ani, Andreea Balan vine cu un videoclip in care promoveaza ceea ce o diferentiaza de oricare alta artista din Romania: coregrafiile spectaculoase create chiar de ea.

In premiera absoluta pentru productiile de televiziune din Romania. Andreea Balan va incerca sa reinterpreteze in fiecare dintre show-urile TV la care este invitata in zilele viitoare acest videoclip, iar asta va implica un tur de forta: vor fi patru minute de spectacol, mai multe trupe de dansatori si 4 schimbari de costume, in timp real.

Noul single Baila are un videoclip cu patru stiluri de dans, 10 dansatoare si … 100 de costume. Ideea videoclipului ii apartine Andreei care a vrut sa redea un carnaval urban, plin de energie pozitiva pentru ca "sunt prea multe balade triste acum pe piata,! iar oamenii au nevoie sa se bucure intreaga vara". Regizorul videoclipului este Alex Ceausu.

Muzica: Adriana Rusu, Ion Chirinciuc, Sorin Seniuc, Alexandra Tirtirau. Text: Alexandra Tirtirau, Sandu Anastasia. Published by: Roton Music Publishing © & (P) ROTON MUSIC 2015, Regia: Alex Ceausu

Coregrafiile sunt inspirate din filme de la Bollywood, dar si din coregrafiile pe care Andreea si partenerul ei de dans, Petrisor, le-au invatat in Mexic cand au obtinut locul doi pentru Romania la una dintre cele mai grele competitii de dans din lume, Campionatul International de dans.

In videoclip Andreea Balan a schimbat 7 tinute, iar pe set s-a aflat dulapul urias 2m pe 2m pe care-l foloseste la toate concertele in tara.

Bucuresti, 21.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *