free download 78 travel guides written by experts

Cu noua oferta de servicii prepaid, utilizatorii noi si existenti ai Cartelei

Vodafone au trafic de date inclus in extraoptiuni

· Utilizatorii Cartelei Vodafone pot alege, de astazi, intre trei noi extraoptiuni cu trafic de date inclus
· Clientii inrolati in programul Vodafone pentru Tineri primesc mai mult trafic de internet, inclus in fiecare dintre cele trei extraoptiuni
· Utilizatorii pot castiga un rol in reclamele Vodafone, alaturi de Paul, Ioana si Bogdanel

Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala, ce include beneficii multiple pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

Incepand de astazi, atat utilizatorii existenti, cat si noii clienti ai Cartelei Vodafone, pot alege intre trei noi extraoptiuni, cu trafic de date inclus. Astfel, acestia pot opta pentru o extraoptiune ce include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 75 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 Euro/luna.

Cu 7 Euro/luna, utilizatorii pot activa o extraoptiune ce include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 100 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale si trafic inclus de 100 MB. Mai mult, utilizatorii pot activa o extraoptiune ce include 3000 de minute si SMS-uri nationale, 125 minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 250 MB trafic inclus, pentru 9 Euro/luna.

Pentru utilizatorii cu varsta cuprinsa intre 14 si 26 de ani, inrolati in programul Vodafone pentru Tineri, traficul inclus in extraoptiunea in valoare de 5 Euro, ce include 3000 de minute si SMS-uri in retea si 75 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale creste pana la 150 MB. De asemenea, traficul inclus in celelalte optiuni se dubleaza, pentru utilizatorii inrolati in programul Vodafone pentru Tineri.

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc in continuare bonus convorbiri nelimitate in grupul prestaibilit de prieteni, la fiecare reincarcare de minim 5 euro credit.

Incepand din 15 septembrie, toti clientii Cartelei Vodafone se pot inscrie in concursul ‘Star’, in care pot castiga sansa de a juca in reclamele Vodafone, alaturi de Paul, Cristina si Bogdanel, in urmatoarea campanie Cartela Vodafone. Tot ce trebuie sa faca este sa incarce un clip ce urmeaza scenariile propuse in cadrul competitiei. Utilizatorii se vor putea inscrie in concurs pe pagina de facebook Paul Maximus (www.facebook.com/paul.maximus). In plus, mai multe informatii vor fi disponibile la adresa www.vodafone.ro/star si pe contul de Facebook Vodafone Buzz (www.facebook.com/vodafonero). Castigatorul concursului va primi si un terminal iPhone 4, in timp ce fiecarui finalist ii va fi oferit un telefon Vodafone 555 Blue.

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *