free download 78 travel guides written by experts

Cu MOL vizitezi 7 minuni ale lumiiCu MOL vizitezi 7 minuni ale lumii

Intre 15 aprilie si 31 iulie, MOL Romania desfasoara in reteaua sa de benzinarii din intreaga tara campania “Accelerezi si vezi 7 minuni ale lumii“. Oricine alimenteaza cu 25 de litri de carburant EVO Diesel sau EVO Benzina in aceasta perioada participa la sorti la extragerea celor 56 de premii: 49 de Smartphone Palm Treo si 7 excursii care au drept obiective turistice cele 7 noi minuni ale lumii.

“Carburantii EVO si-au castigat o reputatie excelenta prin calitatea de top, iar preferinta pentru acest brand este sustinuta si de promotiile speciale cu care i-am obisnuit pe clientii nostri. Anul acesta venim cu premii inedite, in pas cu cele mai noi tendinte mondiale: sejururi in care au posibilitatea de a vizita cele mai noi 7 minuni ale lumii, cum ar fi Marele Zid Chinezesc ori Machu Picchu, sau le oferim un gadget la moda: smartphone-ul”, spune Cristina Osiescu, Marketing Manager MOL Romania.

Cele 7 mari premii constau in cate o excursie pentru 2 persoane la una dintre “Noile 7 minuni ale lumii” – Statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado din Rio de Janeiro – Brazilia, Taj Mahal – India, Petra – Iordania, Chichen Itza – Mexic, Marele Zid – China, Machu Picchu – Peru sau Colosseum – Roma. Pachetul oferit fiecarui castigator include: 2 bilete de avion dus-intors, cazare 6 nopti in hoteluri de 3 sau 4 stele, excursie la obiectivul turistic oferit ca premiu si bani de buzunar.
Smartphone-urile Palm Treo au urmatoarele caracteristici: Windows Mobile 6 Standard, ecran de 320×240 pixeli, memorie interna de 256 MB, micro SD slot, conexiune 3G, UMTS, camera 2 mega pixeli.

Valoarea totala a premiilor este de 179.778 RON (TVA inclus), iar campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania care au implinit 18 ani pana la data de 15 aprilie 2008.

“Este o promotie interesanta prin ideea inedita a premiilor. Astfel, MOL isi sprijina clientii sa calatoreasca, oferindu-le carburanti si servicii de maxima calitate. Si ni s-a parut oportuna ideea de a oferi clientilor ca premii posibilitatea de a calatori si mai departe, spre locuri spectaculoase: 7 excursii spre cele 7 noi minuni ale lumii alese anul trecut intr-un mega-show televizat. In plus, telefoanele smartphone oferite ca premii secundare sunt niste instrumente de comunicare foarte puternice cand te afli in deplasare. Adevarate minicomputere care te ajuta sa ramai conectat chiar si in timpul calatoriilor,” spune Raluca Caloianu, Account Manager la Adviser | ChilliMedia.

Echipa Adviser | ChilliMedia care a lucrat pentru promotie a fost formata din: Andrei Popa – Art Director, Livia Manoiu – Copywriter, Mihai Grecea – Creative Director, Raluca Caloianu – Account Manager, Maria Gradinaru – Account Executive, George Purnavel – Production Manager.

Din partea MOL Romania, echipa a fost alcatuita din: Cristina Osiescu, Marketing Manager si Dana Marinoiu, Assistent Marketing.

Bucuresti, 15.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *