metalshow

Cu Marks & Spencer copiii incep anul scolar cu stil

Mai este puțin până la sunetul primului clopoțel, iar entuziasmul și bucuria copiilor de a-și revedea colegii și de a da startul unei noi aventuri școlare fac ca prima zi de școală să fie una memorabilă. Pentru a întâmpina anul școlar și sezonul de toamnă cu stil, Marks & Spencer propune celor mici un look lejer, vesel și modern, cu multe culori și imprimeuri în tendințe.

Prin noua colecție, Marks & Spencer înveselește garderoba copiilor tot mai interesați de modă cu hăinuțe jucăușe, moderne, dominate de culori vii și imprimeuri vesele. Mai mult, materialele rezistente la uzură și inovațiile texturilor, precum Stormwear, Non-iron sau Easy-iron, sunt ideale pentru copiii activi din fire, cărora le place să zburde și să se simtă confortabili în hăinuțele pe care le poartă.

Colecția M&S Back to School 2015 pentru fete

Micile domnișoare se pot bucura de piese vestimentare must-have, cu imprimeuri grafice fine, culori în tonuri calde, feminine, perfecte pentru intoarcerea la școalã într-o ținutã stilatã și modernã.

Colecția M&S Back to School 2015 pentru bãieți

Noua colecție pentru bãieți aduce piese vestimentare inspirate din cele mai în vogã desene, dominate de imprimeuri cu eroii lor preferați. De la cãmãși lejere și pantaloni cool, rezistenți la uzurã, la hanorace și tricouri în culori vii, hainele Marks & Spencer pentru bãieți sunt perfecte a pentru a fi purtate zi de zi la școalã sau la joacã.
Înapoi la școală cu stil – colecția veselă și jucăușă pentru copii de la Marks & Spencer

În plus, perioada 8 – 20 septembrie 2015, magazinele Marks & Spencer îi întâmpină pe cei mici cu oferta: “Cumpără un produs din colecția de copii și al doilea este la jumătate de preț”.

Bucuresti, 11.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *