Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cu iPhone AROBS trece la fapte

Dupa ce la standul din cadrul SIAB a adus in Romania terminalul iPhone, telefonul anului 2007, functional in toate retelele mobile, AROBS vine din nou cu informatii in premiera.

Se stie deja ca producatorul Apple a realizat recent o actualizare software pentru iPhone care face ca terminalele decodate anterior sa se blocheze, iar aplicatiile deja instalate pe ele sa fie sterse.  “Daca pana in acest moment clientilor li se recomanda sa nu faca acest update, acum putem declara ca incepand cu 30 octombrie 2007 terminalele iPhone comercializate de catre noi vor avea instalat firmware-ul 1.1.1.” a declarat Sergiu Gansca, Sales Manager Arobs. Putem afirma ca terminalele iPhone comercializate de AROBS prezinta siguranta unor aparate care ofera calitatea si toate functionalitatile originale, la care se adauga o garantie de 24 luni de la achizitionare conform legilor romane.

AROBS a livrat deja catre clienti primele transe de terminale iPhone originale de 8GB si si-a modificat previziunile, estimand ca se vor vinde in Romania un numar de peste 1000 de unitati pana la sfarsitul anului.

“De asemenea, am semnat un contrat de service cu o companie agreata de furnizorul de iPhone-uri din USA care ne va permite sa rezolvam toate problemele de service ce ar putea sa apara in conformitate cu legislatia din ROMANIA.” a declarat Voicu Oprean, General Manager Arobs.

Reprezentantii AROBS afirma ca au ales sa comercializeze acest produs din dorinta de a oferi pietei din Romania ultimele noutati din domeniu, de a  arata ca  firma are acces la cele mai bune surse de aprovizionare in domeniul comunicatiilor de date si telefoniei mobile cu sau fara GPS.

Bucuresti, 23.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *