metalshow

Cu extraoptiunile “Ce vrei tu”,

Cartela Vodafone include de acum un fond comun de beneficii, care poate fi folosit pentru convorbiri nationale, SMS-uri sau trafic de date

Clientii Cartelei Vodafone beneficiaza de acum de un fond comun de beneficii, in functie de tipul ofertei activate, ce poate fi folosit pentru convorbiri nationale sau internationale in retelele fixe din Uniunea Europeana, SMS-uri nationale sau trafic de date. In plus, clientii Cartelei Vodafone vor beneficia de minute si SMS-uri nelimitate in retea, indiferent de extraoptiunea aleasa.

“Introducem, in acest moment, un nou portofoliu de extraoptiuni pentru Cartela Vodafone, care ofera un acces mult mai simplu si mai avantajos la beneficiile Cartelei. Pe langa comunicarea nelimitata in retea, noua cartela cu “Ce vrei tu” ii permite utilizatorului sa foloseasca beneficiile primite in totalitate, exact asa cum are nevoie: MB trafic de date/ minute nationale /SMS nationale. Extraoptiunea de 7 euro include 2000 MB/minute nationale/SMS nationale, iar extraoptiunea de 6 euro ofera 1000 MB/minute nationale/SMS nationale pe care clientii le pot folosi cum doresc, bucurandu-se de calitatea Supernet™ 4G.”, a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Mai mult, clientii au acces gratuit, timp de un an de zile, in aplicatia mobila Zonga powered by Vodafone, primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzical ce cuprinde peste 25 de milioane de melodii si albumele a peste 1.800.000 de artisti romani si straini.

Noul portofoliu Vodafone pentru utilizatorii Cartelei Vodafone cuprinde:

Oferta 5 Eur

Oferta 6 Eur

Oferta 7 Eur

Oferta 8 Eur

Oferta 10 Eur

Oferta 12 Eur

Minute si SMS-uri nelimitate, in retea

150 min/ SMS national si international fix

1000 beneficii “Ce vrei tu” Minute nationale/ MB internet/ SMS national/ minute international fix

2000 beneficii “Ce vrei tu”: Minute nationale/ MB internet/ SMS national/ minute international fix

2300 beneficii “Ce vrei tu”: Minute nationale/ MB internet/ SMS national/ minute international fix

2300 beneficii “Ce vrei tu”: Minute nationale/ MB internet/ SMS national/ minute international fix

3300 beneficii “Ce vrei tu”: Minute nationale/ MB internet/ SMS national/ minute international fix

50 MB

100 minute nationale si internationale mobil si fix

100 minute nationale si internationale mobil si fix

200 minute nationale si internationale mobil si fix

400 minute nationale si internationale mobil si fix

400 minute nationale si internationale mobil si fix

Aplicatia Zonga, 12 luni gratuit

Extraoptiunile 6, 7, 8, 10, 12 includ un bonus de pana la 1300 beneficii “Ce vrei tu”, iar pentru activare, utilizatorul trebuie sa apeleze *100#, ramura “Promotie”.

In plus, Vodafone lanseaza noul program de loialitate “Vodafone pentru Tine la Cartela”, prin care ii va recompensa pe utilizatori, la fiecare reincarcare, cu bonusuri atractive, atat in functie de valoare, cat si in functie de vechimea Cartelei. Pentru mai multe informatii despre noul program de loialitate, vizitati: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/program-loialitate/index.htm.

Campania de comunicare pentru Cartela Vodafone continua cu cei trei tineri – Ovidiu, Mihai si Ioana, sub platforma“Romanii au initiativa”. Acestia incep o dezbatere legata de obiceiurile lor de comunicare si de modul in care folosesc beneficiile incluse, numite, generic, “ce vrei tu”– minute, SMS sau MB. Dezbaterea va avea loc pe pagina de Facebook: www.facebook.com/cevreitu.

Bucuresti, 18.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *