free download 78 travel guides written by experts

Cu Electrolux Time Manager

poti redeveni stapanul timpului tau liber

Electrolux lanseaza o masina de spalat mai flexibila

Electrolux, lider si inovator  in producerea de aparatura electrocasnica, lanseaza noua masina de spalat Time Manager care permite utilizatorilor sa selecteze timpul necesar unui ciclu de spalare, decat sa aiba programe presetate. Introducerea acestei noi tehnologii, numita Time Manager, vine in intampinarea consumatorilor care dispun de mai mult timp pentru activitati de recreere sau munca.

Aceasta noua generatie de masini de spalat este dotata cu o functie  inteligenta  “Time Manager” ce ofera consumatorilor optiunea de a selecta timpul de spalare, in functie de tipul hainelor care urmeaza sa fie spalate.

Masina de spalat Time Manager, dotata cu un display mare, usor de folosit, ofera sfaturi despre cum pot fi spalate hainele in cel mai eficient mod cu putinta in timpul alocat, oferind simultan utilizatorului posibilitatea de a adapta ciclul de spalare in functie de timpul pe care il are la dispozitie. Un buton selector permite utilizatorului sa ajusteze in mod simplu timpul setat. La modelele high-end, LCD-ul indica in mod clar momentul exact al zilei cand  ciclul de spalare va fi incheiat, in timp ce alte modele afiseaza doar timpul ramas pana la terminarea ciclului de spalare, ceea ce ofera un plus de comfort si accesibilitate.

“Aceasta masina de spalat este un instrument inovator de gestionare a timpului pentru utilizatorii care doresc sa recastige timpul in favoarea lor », declara Carmen Georgescu, Communication&Marketing Manager, Electrolux Romania. « Pentru a evita ca aparatul electrocasnic sa controleze timpul liber al utilizatorului, noi am simtit ca in final trebuie sa ii redam consumatorului controlul deplin, oferindu-i flexibilitate si alternative in cadrul  vietii de zi cu zi,  deja extreme de agitate «.

Fabricarea si crearea acestei masini de spalat rufe Time Manager s-au bazat pe studierea vietii cotidiene a utilizatorilor, care au simtit deseori ca ciclul de spalare al masinii dureaza prea mult, obligandu-i sa isi schimbe programul in functie de programul masinii. De fapt, un numar din ce in ce mai mare de masini de spalat rufe moderne ofera o spalare mai performanta decat este, in general, necesar, facand deseori ciclul mai lung decat la alte masini din trecut.  

« Timpul de spalare nu este intotdeauna sinonim cu rezultatul spalarii », declara Carmen Georgescu, Communication&Marketing Manager, Electrolux Romania. « Desi timpul necesar spalarii hainelor este un factor decisiv in asigurarea unor rufe curate, progresele tehnologice moderne au facut posibila reducerea timpului unui ciclu de spalare fara sa afecteze in mod serios rezultatele finale. Time Manager este un exemplu cheie al acestui potential.

Masina de spalat Time Manager face parte integranta din filosofia Electrolux Global Design. Venind din spate de pe pozitia de Thoughtful Design Innovator, Electrolux a dezvoltat “Global Design”, o viziune noua care cauta sa raspunda nevoilor in schimbare ale consumatorilor europeni moderni. “Global Design” exprima armonia intre designul vizual si tehnologia inovatoare in cadrul tuturor liniilor de produse Electrolux si accentueaza filosofia brandului de continua gandire si inovatie.
 

Bucuresti, 16.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *