free download 78 travel guides written by experts

„Cu Dremel iti descoperi noi aptitudini!” iar bricolajul se transforma intr-o joaca de copii

Prin lansarea campaniei „Cu Dremel îţi descoperi noi aptitudini!”, care se va desfăşura pe parcursul întregii luni octombrie, Bosch şi lanţul de magazine Bricostore vor să demonstreze clienţilor lor faptul că bricolajul poate fi la fel de distractiv precum o joacă de copii. Astfel, specialiştii Dremel, unul din brandurile de scule electrice ale concernului german Bosch, îi vor asista în zilele de 8, 15, 22 şi 29 octombrie , de la orele 11:00 la 13:00, pe clienţii Bricostore să facă primii paşi în bricolaj şi să îşi descopere noi aptitudini. Cursurile sunt gratuite şi sunt programate concomitent în toate magazinele Bricostore din ţară. Mai mult, clienţii Bosch sunt întâmpinaţi cu mai multe cadouri la achiziţionarea unei unelte Dremel.

Clienţii Bricostore care cumpără în luna octombrie o unealtă Dremel primesc automat un set modular de accesorii multifuncţionale cu 100 de piese. Mai mult, clienţii Bricostore, care participă la cursurile organizate de Dremel şi achiziţionează în timpul lor orice unealtă Dremel, primesc cadou pe loc atât un set de accesorii multifuncţionale Dremel, cât şi un set Lego 3 în 1.

’’Dorim să fim alături de clienţii noştri şi, din acest motiv, am ales să le oferim un cadou foarte practic – un set modular de accesorii multifuncţionale – celor care cumpără o unealtă Dremel. Pentru clienţii care participă şi la cursurile pe care le organizăm, am pregătit în plus şi un set Lego 3 în 1, pentru a sublinia ideea că bricolajul este distractiv şi creativ, exact ca un joc de lego’’ au declarat reprezentanţii Bosch.

În luna octombrie, clienţii Bricostore vor învăţa cum să mânuiască şase tipuri de unelte Dremel, esenţiale pentru majoritatea aplicaţiilor de bricolaj. Astfel, cu ajutorul sculelor electrice Dremel Engraver, Dremel Trio, VersaTip, Dremel Multi-Max, Dremel 8200 şi pistolului de lipit 920, ei vor învăţa să graveze, pirograveze, să şlefuiască, frezeze şi să taie în materiale precum lemnul, faianţa sau metalul.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul: www.dremel.ro.

Bucuresti, 30.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *