free download 78 travel guides written by experts

Cu doar 4 euro/luna iti asiguri casa impotriva inundatiilor

In conditiile in care hidrologii avertizeaza ca in luna aprilie exista riscul producerii de inundatii, companiile de asigurari au pregatit produse care, pentru un pret minim, acopera principalele categorii de riscuri: inundatie, cutremur si alunecari de teren. Desi normele de aplicare a legii privind asigurarea obligatorie de locuinta nu au intrat in vigoare, asiguratorii se straduiesc sa vina cu produse la indemana oricui.
O astfel de asigurare costa intre 4,17 euro (15 RON)/luna si 8,33 euro (30 RON)/pe luna pntru o casa in valoare de 50.000 de euro.

Pentru a afla ce companii ofera cele mai bune asigurari de locuinte, clientii pot apela la serviciile un broker de asigurare.

Principalul avantaj pentru client al acestui tip de serviciu este ca economiseste timp si bani. Pentru ca gaseste intr-un singur loc toate ofertele de la companiile de asigurari si asistenta in alegerea celei mai bune polite.

Anul trecut, ultimele inundatii au distrus sute de case si au produs pagube de zeci de miliarde de lei.

“Estimam ca anul acesta asigurarile de locuinte vor creste cu 50%, dupa ce anul trecut cresterea a fost in jurul aceluiasi prag”, precizeaza Simona Panaitescu, Retail Manager Total Advisor, broker de asigurare.
 
Total Advisor Insurance Broker este o companie independenta de brokeraj in asigurari, cu o experienta de 7 ani pe piata romaneasca. Total Advisor ofera o gama larga de servicii de consultanta, de la asistenta totala pentru daune auto, pana la programe complete de management al riscurilor.

Bucuresti, 14.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *