free download 78 travel guides written by experts

Cu divele nu-i de glumit

Cei care inca nu s-au convins ca nu-i de glumit cu divele, o mai pot face duminica, 7 martie, la Antena 1, intr-o emisiune-editie speciala moderata de Mihaela Radulescu.

Divele sarbatoresc Ziua Femeii cu o zi mai devreme pentru ca la Antena 1, pe 7 martie, incepand cu orele 13.30, divele sunt la putere. De buna dispozitie se vor ocupa Mihaela Radulescu si invitatii sai care vor avea grija ca doamnele de acasa sa se simta speciale. Monica Columbeanu, Madalin Voicu, Andreea Banica, Valentina Fatu, Bianca Anghel,Holograf, baletul teatrului Majestic din Ploiesti sunt doar o parte dintre cei care vor fi alaturi de Mihaela Radulescu duminica la Antena 1.

Interpreti si actori vor fi pusi in situatii in care nu i-am mai vazut pana acum. Cu Monica Columbeanu in platou, Nuami Dinescu si Liliana Mocanu ne vor demonstra ca, pentru a fi o diva, fiecare femeie are nevoie de un sofer. Cristina Cioran va fi blonda de la drept in varianta autohtona, iar un alt actor, Dragos Mostenescu, le va arata telespectatorilor ca, din cand in cand si barbatii pot fi dive, interpretand una dintre piesele lui Elton John.

Holograf si Fly project le vor oferi doamnelor un cadou muzical, iar Anca Sigartau, Maria Buza, Raluca Ghervan si George Ivascu vor pune in scena sketch-uri umoristice pentru toate gusturile. Acesta din urma, le mai pregateste o surpiza telespectatorilor pentru ca va veni insotit de masteranzii Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica care vor interpreta un moment din spectacolul "Poveste din Soho" dupa "Opera de 3 parale", in regia lui George Ivascu.

Baletul Teatrului Majestic din Ploiesti vor dansa pentru cei de acasa,  trupa Xtreme e gata sa ii surprinda pe telespectatori cu momente de acrobatie inedita, iar Miahela Radulescu va fi intr-o forma maxima pentru a le arata tuturar ca nu-i de glumit cu femeile, mai ales de ziua lor.

Bucuresti, 05.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *