Shadow

Cu cât se vând mieii și produsele tradiționale de Paște pe OLX

Site-urile de anunțuri au devenit un canal de vânzare la îndemâna românilor pragmatici cu afaceri de familie pentru produsele tradiționale de Paște, de la carne de miel, la pască, cozonaci și ouă încondeiate.

Cât costă un miel de Paște pe OLX

Pe OLX se găsesc câteva sute de anunțuri de vânzare de miei și iezi. Prețurile pornesc de la 10 lei/kilogram și ajung până la cel mult 25 lei/kilogram. Prețul pentru un miel vândut viu pornește de la 200 lei. Sunt și comercianți ce oferă pentru produsele din carne vândute pe OLX, odată cu realizarea livrării, și certificatul sanitar veterinar.

OLX relansează secțiunea Locuri de muncă și adaugă un serviciu premium dedicat angajatorilor
”Am remarcat în ultimii doi ani o creștere de 25-30% a numărului de anunțuri postate de afaceri mici, de familie, care vor ca, odată cu venirea sărbătorilor de Paște sau de Crăciun, să își mărească veniturile prin comercializarea de produse tradiționale, potrivite cu momentul din an. Sunt producători locali și fermieri care aleg să scoată produsele la vânzare în mediul online, în locul comercializării lor în stradă, prețurile fiind în medie cu 10% mai mici. Cele mai multe astfel de anunțuri vin din regiunile Transilvania și Moldova”, menționează Răzvan Acsente, Marketing Manager OLX Group România.

Ouă încondeiate, cozonac, pască și prăjituri de casă

Pentru românii care preferă ouăle încondeiate, pe OLX se găsesc zeci de oferte cu modele specifice pentru zonele Bucovina și Vrancea. Prețul pentru un astfel de ou pornește de la 8 lei și ajunge până la 150 – 200 de lei pentru ouăle de struț personalizate. Ouăle încondeiate cu motive religioase ajung și până la 300 de lei.

Pentru cei mai pofticișioși români, pe OLX se găsesc și câteva sute de oferte pentru cozonaci, pască și prăjituri de casă realizate în spiritul sărbătorilor de Paște. Prețurile pornesc de la 20-25 lei / kilogram, iar perioada de livrare este de aproximativ două-trei zile pentru comenzi mai mari.

Turism de Paște

Cei care vor să își petreacă sărbătorile de Paște într-un loc deosebit au parte de oferte last minute în pensiuni și cabane din Sibiu, Rânca, Voroneț sau Bran, cu prețuri pornind de la aproximativ 100 de lei pe noapte. Pentru cei care își doresc să plece mai mult timp, se găsesc și pachete de călătorii pentru cel puțin trei zile, cu prețuri pornind de la 1.200 lei pentru tot sejurul. Românii care merg în grupuri mai mari pot accesa și oferte de închiriere a unor vile mai spațioase, așa cum este și cabana de lemn din zona Gura Humorului, disponibilă cu ocazia sărbătorii de Paște pentru 1.500 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *