free download 78 travel guides written by experts

Cu biscuitii deliciosi belVita Start poti lua micul dejun oriunde te-ai afla

Kraft Foods a organizat astăzi belVita Start City Tour, un eveniment la care au participat peste 40 jurnalişti şi bloggeri, care au servit un mic mic dejun delicios, admirând în acelaşi timp cele mai frumoase obiective turistice din Bucureşti. Kraft Foods lansează astfel românilor invitaţia de a lua „Micul dejun oriunde s-ar afla” cu biscuiţii delicioşi belVita Start.

Permanenta criză de timp, distanța sau aglomeraţia din trafic cu care ne confruntăm în fiecare dimineaţă sunt adesea pretextul de a sări peste micul dejun, cu toate că acesta reprezintă cea mai importantă masă a zilei. Conform statisticilor, pentru cei mai mulţi dintre români, cina a devenit principala masă a zilei, iar orele târzii la care luăm masa de seară sunt direct proporționale cu numărul kilogramelor în plus.

Prin evenimentul belVita Start City Tour, belVita Start atrage atenţia asupra importanţei micului dejun, care poate deveni un obicei plăcut şi firesc, ce ne ajută să începem o dimineaţă plini de energie. Principalul lucru pe care trebuie să-l luăm în considerare când alegem ce servim la micul dejun este să oferim organismului combustibilul atât de necesar din nutrienţii esenţiali.

„Majoritatea celor care au participat la evenimentul de astăzi au fost foarte încântaţi de propunerea noastră. Am luat împreună un mic dejun din mers, la înalţime, foarte gustos şi hrănitor, care ne-a bine dispus şi ne-a dat energie pentru întreagă zi. Cu siguranţă experienţa belVita Start City Tour a fost una originală, de care ne vom aduce aminte cu multă plăcere”, a declarat Maria Burnuz, Brand Manager Biscuiti, Kraft Foods România.

belVita Start City Tour reprezintă experiența inedită de a savura un mic dejun delicios într-un autobuz turistic, un mix între conceptul micului dejun, bucuria de a socializa şi frumuseţea celor mai cunoscute atracţii turistice din Bucureşti. Nu întâmplător, locul de desfăşurare ales a fost un autobuz cu etaj, tipic englezesc, ştiută fiind importanţa pe care englezii o acordă micului dejun.

Călătoria a început în Piaţa Presei Libere, a continuat pe Calea Victoriei prin Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, iar drumul de întoarcere a trecut prin Piaţa Universităţii, Romană şi Victoriei.

Pentru a-i ajuta pe români să-şi înceapă dimineaţa în forţă, Kraft Foods a lucrat împreună cu specialişti nutriţionişti pentru a crea biscuiţii speciali pentru mic dejun – belVita Start, ce îţi asigură energia necesară pentru a te menţine în formă întreaga dimineaţă. Eliberarea treptată de energie este rezultatul unei combinaţii de ingrediente atent selecţionate şi al unui proces de coacere special ce ajută la păstrarea integrităţii bobului astfel încât carbohidraţii să fie eliberaţi în mod treptat în organism.

Fiecare ambalaj individual conţine o porţie de patru biscuiţi delicioşi pentru mic dejun, şi au un conţinut bogat de cereale integrale – o sursă de fibre, vitamine şi minerale.

Gama belVita Start este prezentă pe piața din România cu 5 sortimente diferite: Cereale şi Lapte, Cereale şi Fructe, Cereale şi Ciocolată, Cereale Miere și Alune de Pădure și Cereale și Afine Roșii, unul mai gustos ca altul.

Biscuiții special creați pentru micul dejun au fost lansați în urmă cu doi ani în România, pe baza succesului demonstrat în ultimii 10 ani în Europa. Kraft Foods a introdus primii biscuiți pentru micul dejun în Franța de peste zece ani și acum biscuiții belVita sunt vânduți în peste zece țări, printre care Belgia, Cehia, Portugalia, Ungaria, Polonia, Anglia, Brazilia si începând cu anul acesta in Statele Unite ale Americii.

Bucuresti, 12.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *