Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cu Aptamil incepi sa visezi frumos

I-ai pregătit deja micuţului tău o cameră de vis? Sau este momentul să schimbi pătuţul pentru că deja a devenit un junior în toată firea? Pentru vise frumoase, Aptamil îţi oferă vara aceasta o cameră specială pentru bebe, care „creşte” o dată cu el şi poate fi folosită până la 14 ani.

Cumpără Aptamil* din farmaciile Dona, SensiBlu sau Helpnet în perioada 14 iunie – 14 august 2012 şi câştigi o cameră completă pentru copilul tău sau unul dintre cele 50 de premii constând în lapte pentru o lună. Mai mult, dacă celui mic nu îi place Aptamil, poţi returna produsul în farmacia de unde l-ai achiziţionat şi primeşti banii înapoi.

Pe lângă multe premii, micuţul tău poate câştiga şi un sistem imunitar sănătos: prin complexul patentat IMMUNOFORTIS şi vitaminele A, C şi D, Aptamil contribuie în mod natural la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Cum poţi câştiga premiile Aptamil? Înscrie codul bonului fiscal pe www.aptanutricia.ro şi intri automat în tragerea la sorţi. Pentru mai multe detalii poţi consulta regulamentul complet al campaniei pewww.aptanutricia.ro o

* La promoţie nu participă formulele Aptamil de început. Laptele matern este alimentul cel mai bun pentru sugar. Înainte de a folosi o formulă de lapte, consultaţi medicul pediatru.

Bucuresti, 19.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *