free download 78 travel guides written by experts

Cu Ajax norocul iti bate in geam termopan

Vara este anotimpul vacantei si al marilor schimbari, deci este momentul ideal pentru a da casei tale un suflu nou. Te-ai plictisit de ferestrele tale vechi si lipsite de stralucire? Iti doresti geamuri ultra-transparente in timp record? Ajax vine cu solutia perfecta: orice produs din gama Ajax Glass cumparat in perioada 1 iulie – 31 august iti ofera sansa de a castiga un set de ferestre termopan Trocal pentru un apartament standard de 2 camere, cu masuratori, transport si montaj GRATIS!  Oricare dintre produsele Ajax Glass Spray iti poate aduce unul dintre cele 50 seturi de ferestre termopan TROCAl pentru casa ta. Trimite codul unic de pe ambalaj  prin SMS la 1868, pana in data de 31 august 2007, si inscrie-te la Marea Tragere la sorti! Pastreaza ambalajul produsului si bonul de casa pentru validare!

Regulamentul concursului poate fi gasit in toate magazinele care comercializeaza produse Ajax si gratuit la nr de telefon 0800 070 027. Promotia Ajax Glass se desfasoara la nivel national, fiind comunicata prin spot radio, print si comunicare in store.

Nu mai sta pe ganduri si intra acum in cursa pentru castig! Mergi la cel mai apropiat magazin si cumpara orice produs din gama Ajax Glass Spray! Incearca acum noile variante Ajax Glass: Triple Action, Crystal Clean si Antistatic, pentru ferestre noi, curate si stralucitoare!

Ajax Glass Triple Action curata perfect, rapid si fara sa lase urme. In plus, dizolva orice urma de grasime si depuneri, confera ultra transparenta si indeparteaza urmele pentru un timp indelungat.

Foloseste Ajax Glass Antistatic pentru geamurile camerei tale, pe care contezi pentru cea mai frumoasa priveliste. Formula sa speciala impiedica depunerea rapida a prafului, lasand geamurile curate si stralucitoare.
Pentru geamuri atat de transparente, incat par invizibile, incearca Ajax Glass Crystal Clean. Formula sa cu amoniac indeparteaza chiar si cea mai persistenta urma si confera geamurilor tale stralucire de cristal.

Nu uita, orice produs Ajax Glass Spray achizitionat in perioada 1 iulie – 31 august inseamna o sansa in plus de castig. Vara asta, norocul iti bate in geam termopan!

Bucuresti, 14.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *