Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CTP câștigă premiul pentru Excelență în Dezvoltare și Afaceri, la gala EURO-Construcții 2018

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a câștigat distincția pentru Excelență în Dezvoltare și Afaceri, la cea de-a cincea ediție a Galei Premiilor EURO-Construcții. Premiul a fost înmânat marți, 15 mai, Iuliei Bușcă – Commercial & Business Development Manager al CTP Romania – în cadrul ceremoniei de decernare care a avut loc în București. CTP a primit această distincție în semn de recunoaștere pentru contribuția sa importantă în domeniul construcțiilor sustenabile și pentru rolul său de lider de piață în dezvolarea de clădiri industriale și logistice la nivel național. Gala este parte integrantă a Conferinței Internaționale despre Construcții Sustenabile și Eficiență Energetică EURO-Construcții.

foto echipa CTP

“Suntem foarte bucuroși să primim acest premiu, care reprezintă o recunoaștere a ritmului nostru accelerat de creștere și a standardelor de înaltă calitate a dezvoltărilor noastre din toată țara. CTP este complet dedicat clienților săi și nevoilor lor, iar viziunea companiei este centrată pe livrarea celor mai bune depozite de clasă A, atât din punct de vedere tehnic, cât și al respectării normelor de protecție a mediului. Succesul nostru este în mod cert rezultatul cooperării excelente pe care o avem cu clienții noștri, cu mediul bancar, autoritățile locale și cu partenerii, iar pentru acest lucru le suntem foarte recunoscători. Ținta noastră este să continuăm să evoluăm armonios alături de clientii noștri, această evoluție fiind cheia unei afaceri prospere”, a declarat Iulia Bușcă, Commercial & Development Manager al CTP Romania.

În 2017, CTP a înregistrat cel mai rapid ritm de creștere, de la intrarea pe piața locală și are ca țintă atingerea unei suprafețe închiriabile totale de 1,5 milioane metri pătrați, la nivel național, până în 2019. Creșterea se va produce în mod natural, pe baza cererii tot mai ridicate de spații de depozitare și producție, venită din partea clienților existenți, cu care CTP are relații pe termen lung.

Planurile dezvoltatorului pentru 2018 includ consolidarea poziției de lider al pieței în dezvoltarea de parcuri logistice la nivel național, prin finalizarea mai multor proiecte printre care: CTPark Cluj II, CTPark Timișoara II și CTPark Pitești. Doar în aceste trei parcuri, compania va finaliza o suprafață închiriabilă de aproape 70.000 m2 în acest an.

În total, CTP are programată pentru 2018 o extindere de minimum 300.000 m², concentrându-se masiv pe zona capitalei, unde deține trei parcuri logistice a căror suprafață cumulată se estimează că va atinge 680.000 m2, până la finele lui 2018. Unul dintre cele mai mari și mai ambițioase proiecte ale CTP este CTPark Bucharest West, gândit să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la peste 700.000 m2 până în 2020. Parcul este situat strategic, la 23 de kilometri de centrul Bucureștiului, cu acces direct în autostrada A1.

Gala Premiilor EURO-Construcții certifică și celebrează succesul celor mai importante companii din domeniul industriei construcțiilor și este organizată de publicația “Agenda Construcțiilor”. Această ediție a reunit 64 de companii, 4 organizații instituționale din domeniile construcțiilor și instalațiilor și peste 300 de invitați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *