metalshow

CSI: Miami, Dexter si Californication – sezoane noi la Universal Channel in septembrie!

În luna septembrie, Universal Channel îţi aduce sezoane noi din serialele tale preferate. CSI: Miami, sezonul 2 şi Dexter, sezonul 4 – două seriale în care toţi criminalii sunt opriţi, dar în moduri diferite, fie sunt închişi, fie sunt…eliminaţi. În schimb, serialul Californication, sezonul 3, te poartă în lumea plină de ispite din California, unde scriitorul Hank Moody trece printr-o nouă etapă a vieţii lui, pline de savoare, în căutarea succesului.

CSI:Miami, sezonul 2 – Din 3 septembrie la Universal Channel
Câte două episoade în fiecare vineri, de la 22:00

Câştigător a două premii Emmy, serialul îl prezintă pe locotenentul Horatio Caine (David Caruso), fost detectiv al Departamentului Omucideri, conducând un grup de investigatori care rezolvă cazuri de crimă în zona umedă şi tropicală din jurul oraşului Miami, în Florida. Alături de el lucrează Calleigh Duquesne (Emily Procter), Eric Delko (Adam Rodriguez) şi medicul legist Alexx Woods (Khandi Alexander), care nu acceptă niciodată jumătăţi de măsură. Echipa lui Caine soseşte la locul crimelor comise în Miami, rezolvând fiecare caz, ajutată de cele mai recente tehnologii, dar şi de priceperea detectivilor săi.

Dexter, sezonul 4 – Din 6 septembrie, la Universal Channel
În fiecare luni, de la 22:00

Michael C Hall joacă în acest serial premiat rolul lui Dexter Morgan, expert în cadrul Poliţiei din Miami, care ajută Brigada de Omucideri să rezolve diverse cazuri de crimă. Dar Dexter duce o viaţă dublă, căci e şi un criminal în serie şi îşi petrece timpul liber vânându-i pe “băieţii răi” care scapă din mâinile poliţiei. În sezonul al 4-lea, Dexter pare să îşi vadă visul împlinit. Are o familie şi o slujbă stabilă, dar nopţile în care nu doarme încep să se facă simţite. Cum criminalul Trinity e încă în libertate, cât va mai reuşi oare Dexter să îşi menţină această “faţadă” ?

Pentru sezonul 4, serialul a primit două premii Golden Globe – “Cel mai bun actor” (Michael C. Hall) şi “Cel mai bun actor în rol secundar” (John Lithgow) şi a fost nominalizat de două ori pentru “Cel mai bun serial TV dramă”. Sezonul 4 a înregistrat succese remarcabile în Statele Unite – cel mai vizionat serial de pe Showtime (cu 5 milioane de telespectatori pe saptamană), în special ultimul episod al sezonului. Difuzat în peste 200 de ţări din lumea întreagă, serialul se numără printre preferinţele telespecatorilor din Franţa, Marea Britanie, Italia, Germania sau Canada, situându-se pe primele poziţii în topul serialelor.

Californication, sezonul 3 – Din 6 septembrie, la Universal Channel
În fiecare luni, de la 23:00

David Duchovny este Hank Moody, un scriitor aproape paralizat de spaima de eşec, după ce primul lui roman s-a bucurat de un succes nebun. Cum Karen e la New York, Becca pune la îndoială autoritatea lui Hank mai mult ca oricând, iar relaţia lor devine tot mai tensionată, pe zi ce trece. Din fericire, Hank îşi găseşte de lucru la universitatea locală, unde începe să predea un curs de literatură. Ar putea oare această carieră academică să însemne un nou început în viaţa lui ? Sau Hank va ceda şi îşi va relua vechile obiceiuri ?

Serial câştigător al premiului Golden Globe.

Bucuresti, 23.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *