free download 78 travel guides written by experts

Cruciadele vazute de arabi

Amin Maalouf
Tritonic Publishing Group

Cruciadele reprezinta perioade in istorie care pentru unii sunt asociate cu victoria binelui, a credintei, in timp ce pentru altii reprezinta doar o dovada in plus ca pot muri oameni in numele credintei.

Cu privire la aproape orice chestiune exista doua versiuni – doar asa putandu-se ajunge, in final, la o viziune de ansamblu. Cunoscuta in lumea noastra este perspectiva ortodoxiei cu privire la cruciade. Tritonic Publishing Group aduce odata cu lucrarea Cruciadele vazute de arabi o carte interesanta scrisa de Amin Maalaouf pe baza informatiilor istorice pastrate din acea vreme. Un fel de fresca a vremii – din datele arabilor si de asemenea din perspectiva araba – pastrand deseori o nota de obiectivitate pe care cu greu ar putea-o astepta cineva.

Lucrarea se constituie asadar intr-o carte ce poate oferi posibilitatea aflarii si celeilalte "versiuni", documentate, o carte ce poate aduce lumina, ofera posibilitatea unei perspective noi sau mai putin familiare zonei noastre. O lectura interesanta indiferent de parerea pe care o are o persoana cu privire la aceste evenimente care au marcat istoria internationala. O istorie captivanta, care se citeste cu placere, o lucrare care poate fi socanta pentru unii sau o confirmare pentru altii.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *