Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cruciadele vazute de arabi

Amin Maalouf
Tritonic Publishing Group

Cruciadele reprezinta perioade in istorie care pentru unii sunt asociate cu victoria binelui, a credintei, in timp ce pentru altii reprezinta doar o dovada in plus ca pot muri oameni in numele credintei.

Cu privire la aproape orice chestiune exista doua versiuni – doar asa putandu-se ajunge, in final, la o viziune de ansamblu. Cunoscuta in lumea noastra este perspectiva ortodoxiei cu privire la cruciade. Tritonic Publishing Group aduce odata cu lucrarea Cruciadele vazute de arabi o carte interesanta scrisa de Amin Maalaouf pe baza informatiilor istorice pastrate din acea vreme. Un fel de fresca a vremii – din datele arabilor si de asemenea din perspectiva araba – pastrand deseori o nota de obiectivitate pe care cu greu ar putea-o astepta cineva.

Lucrarea se constituie asadar intr-o carte ce poate oferi posibilitatea aflarii si celeilalte "versiuni", documentate, o carte ce poate aduce lumina, ofera posibilitatea unei perspective noi sau mai putin familiare zonei noastre. O lectura interesanta indiferent de parerea pe care o are o persoana cu privire la aceste evenimente care au marcat istoria internationala. O istorie captivanta, care se citeste cu placere, o lucrare care poate fi socanta pentru unii sau o confirmare pentru altii.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *