free download 78 travel guides written by experts

Crucea Roșie adoptă SAP SuccessFactors pentru a susține eforturile umanitare la nivel internațional

Organizația Internațională Crucea Roșie (ICRC) a implementat soluțiile SAP SuccessFctors pentru gestionarea capitalului uman (HCM), în vederea transformării digitale a proceselor de Resurse Umane în toate țările în care activează.

Odată cu adopția suitei SAP SuccessFactors HCM, ICRC este mai bine echipat pentru a recruta personal cu abilitățile și competențele potrivite. Angajații primesc în mod regulat feedback cu privire la performațele lor și au o viziune mai clară asupra obiectivelor și sarcinilor de muncă. De asemenea, soluțiile SAP pot fi implementate rapid, astfel încât Crucea Roșie poate identifica într-un timp foarte scurt cele mai bine pregătite persoane care să răspundă la orice tip de criză umanitară.

„Soluțiile SAP SuccessFactors ne-au ajutat să modernizăm procesele de HR pentru a identifica, recruta și pregăti oameni competenți și dornici să ofere ajutor umanitar victimilor din lumea întreagă, contribuind la misiunea noastră de a salva vieți. Suntem extrem de încântați să colaborăm cu SAP pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm departamentul și procesele de HR, implementând cele mai recente inovații tehnologice în suita cloud de HCM”, a declarat Gherardo Pontrandolfi, Director de Resurse Umane, ICRC.

SAP Crucea Rosie

Fondată în 1863 la Geneva, Elveția, Organizația Internațională Crucea Roșie este activă în peste 90 de țări, unde răspunde la situații de urgență care implică conflicte armate și acte de violență.

„Angajații și voluntarii Crucea Roșie depun eforturi de neprețuit, de aceea este foarte important ca aceștia să aibă cât mai mult timp posibil pentru a se dedica activităților lor, fără a se preocupa de sarcini administrative, care pot fi repetitive și îi pot distrage de la obiectivele lor. ICRC pune oamenii pe primul loc în fiecare zi, iar soluțiile noastre ajută organizația să mențină acest status quo și să-și digitalizeze procesele, pentru ca aceasta să continue să facă lumea un loc mai bun”, a menționat Greg Tomb, Președintele SAP SuccessFactors.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *