Baby Boom Show Virtual

Crosul HOSPICE Casa Sperantei

sambata 10 iulie 2010, ora 9:00, parcul Nicolae Titulescu, Brasov – un gest de incurajare pentru cei care se lupta cu durerea –

HOSPICE Casa Sperantei invita copii si adulti sa alerge 1 sau 4 km pentru cineva drag care se lupta cu durerea sau in memoria cuiva drag pe care il poarta in suflet. Alergatorii sunt asteptati la start cu o fotografie sau un mesaj pentru cel drag care ii motiveaza sa alerge.

Donatiile facute de alergatori la inscriere (minim 10 lei/pers) vor contribui la alinarea durerii celor 1200 de copii cu boli incurabile si adulti cu cancer ingrijiti anual, gratuit de fundatie.

Crosul din 10 iulie este organizat, ca si anul trecut, de HOSPICE Casa Sperantei in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov, Directia Sport si Tineret a Municipiului Brasov si Asociatia Bucharest Running Club.

Noutatea acestui an este proba de stafeta adulti. Alergatorii cu varste peste 18 ani pot participa in echipe de cate doua persoane.

Alergatorii pasionati vor avea ocazia sa se inscrie la marele Bucharest City Marathon din 17 octombrie, de la Bucuresti. www.bucharestcitymarathon.com

Sprijinul mass media si al tuturor sustinatorilor nostri este esential pentru reusita evenimentului. De aceea invitam pe toti cei care doresc sa ne ajute in stimularea participarii la cros sa ne contacteze la hospice@hospice.ro de unde pot solicita bannerul on-line care poate fi postat pe orice website, blog sau in alte locatii new media.

Sa invingem durerea este greu…

Dar fara tine este imposibil.

Mai multe informatii despre programul crosului si surprizele pe care le pregateste veti afla din comunicatul urmator. Vizitati www.hospice.ro si www.hotiidetimp.ro pentru a viziona prezentarea crosului.

Partenerii media:
Mix TV, Mix2 TV, TVS, Nova TV, Vision Media Plus, Sanatatea Media Group, Romania Libera, Adevarul, Transilvania Expres, Buna Ziua Brasov, Monitorul Expres, Zile si Nopti, 24FUN, Sapte Seri, Magister Business Club, Europa FM, Radio Brasov, Radio 21, Kiss FM, Magic FM, TEX Fm, Radio DJ, Radio Antena Brasovului, Radio Tirgu Mures, Nova FM, MyTex.ro, ghidbrasov.ro, ziare.ro, brasov.ro, iubescbrasovul.ro, prinbrasov.ro, stiribrasov.ro, responsabilitatesociala.ro, sportlocal.ro, kronsport.ro, lumebuna.ro, maraton.info.ro, metropotam.ro, fullonline.ro, vinsieu.ro

Anul trecut crosul HOSPICE Casa Sperantei a adus la linia de start 128 de alergatori cu varste cuprinse intre 6 si 70 de ani, 17 voluntari HOSPICE Casa Sperantei, foarte multi suporteri si mult entuziasm.

· Mirela, alergatoare la crosul din 2009, a purtat pe tricou fotografia mamei sale care a fost ingrijita la HOSPICE Casa Sperantei. Tatal ei, desi bolnav, a incurajat-o pana la trecerea liniei de finish.

· “Alerg astazi pentru tine prietene care astazi esti in suferinta, ca dovada ca sunt alaturi de tine din dorinta apriga de a invinge boala. Alerg cu speranta ca maine vom alerga amandoi.” Sorin H, 2009

· “Alerg pentru tine, tu zambeste pentru mine!”

Crosul HOSPICE este unul dintre antrenamentele publice pentru Maratonul Bucurestiului din 17 octombrie 2010, cel mai mare eveniment sportiv national de acest gen, care isi propune sa devina in timp cunoscut la nivel mondial, la fel ca Maratonul Londrei care aduna la start peste 30.000 de alergatori. Crosul de la Brasov ca si maratonul de la Bucuresti, incurajeaza practicarea alergarii in aer liber pentru o viata sanatoasa si dezvoltarea spiritului caritabil din fiecare dintre noi.

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa in judetul Brasov si in Bucuresti pentru copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale si pentru adulti cu boala oncologica. Din 1992 am avut in ingrijire peste 10.000 de pacienti si de doua ori si jumatate mai multi membrii de familie ai pacientilor nostri care au beneficiat de consiliere si suport.

Continuitatea serviciilor hospice de ingrijire depinde financiar, in proportie de 36-40%, de donatii si sponsorizari. De aceea, an de an organizam o serie de campanii si evenimente pe care le dedicam pacientilor nostri si comunitatii care ne sustine. Crosul caritabil din 10 iulie este unul din aceste evenimente.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *