free download 78 travel guides written by experts

Crosul caritabil KMG International – RUN & CARE, la a șasea ediție

Angajații KMG International au alergat în cadrul celei de-a șasea ediție Run & Care, ce a avut loc duminică, 15 septembrie, în parcul Carol. Peste 200 de angajați din mai multe companii ale Grupului, alături de familiile lor și partenerii de afaceri, au alergat pe distanțe de 5, 10 şi 15 km. Compania a donat pentru fiecare kilometru pentru două ONG-uri importante: Agent Green și Hope and Homes for Children.

Anual, angajații Grupului sunt implicați în acțiuni de voluntariat, participând la diferite activități caritabile, individuale sau lansate de companie (donarea de sânge, strângerea de fonduri pentru centre de plasament, sesiuni de plantare). Run & Care este un eveniment prin care voluntariatul, spiritul civic, cât și un stil de viață sănătos prin sport sunt promovate în rândul angajaților. Valoarea donației este de 20,000 USD.

“De 6 ani alergăm pentru cauze importante, pentru a ajuta ONG-uri să dezvolte proiecte de educație, sănătate, sociale sau de mediu. Anul acesta, împletim iarăși dorința de a ne implica cu timpul petrecut alături de colegi și familie pentru două cauze diferite, dar la fel de importante: consolidarea pădurilor din Munții Făgăraș și sprijinirea copiilor ce provin din medii dezavantajate, prin colaborarea cu Agent Green și Hope and Homes for Children.” Alexey Golovin, director departament Juridic și Afaceri Corporative.

Rompetrol Run and Care

Fondurile strânse în urma participării la RUN & CARE a angajaților vor fi direcționate către Hope and Homes for Children, pentru programul de prevenire a separării copilului de familie demarat de asociație.

”39% din copiii României trăiesc în condiții de sărăcie; nu frecventează grădinița sau școala și, în unele zile, nu au nici ce să mănânce. De aceea, de multe ori, părinții aleg să își lase copiii în grija statului, în orfelinate unde vor primi mâncare, dar vor fi privați de lucrul cel mai important pe care trebuie să îl primească un copil: de afecțiune. Programul de prevenire a separării copilului de familie este unul dintre pilonii principali ai activității desfășurate de Organizația noastră. Generozitatea și implicarea echipei Rompetrol ce participă la evenimentul ”Run & Care”, ne bucură și ne obligă să continuăm eforturile pe care, de 21 de ani, le depunem în beneficiul copiilor vulnerabili ai României.” – Robert Ion, Director de Fundraising, Hope and Homes for Children România.

Mai mult, pentru fiecare alergător, KMG International va planta câte un copac în Munții Făgăraș, alături de Agent Green, ONG ce demarează proiecte pentru combaterea defrișărilor ilegale și protejarea pădurilor virgine.

“Zona Făgăraș este de o importanță naturală extraordinară și a fost pe alocuri degradată. Există zone care au nevoie de ajutorul nostru pentru a restaura un peisaj care găzduiește în profunzime cele mai vechi și mai valoroase păduri și peisaje ale Europei. Vom integra în efortul nostru de a transforma Făgăraș în parc național și un proiect de plantare, pentru a ne detașa puțin de toate veștile tragice despre păduri, și pentru a contribui la obiectivul de creștere a zonei împădurite a țării până la 40%.” Gabriel Păun, Președinte Agent Green.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *