Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cronicile lui Magnus Bane

Cassandra Clare
Sarah Rees Brennan
Maureen Johnson
Editura Corint – Leda Edge

Faceți cunoștință cu magicianul Magnus Bane. El este nemuritor și a decis să aștearnă pe hârtie câteva dintre amintirile sale.

Astfel, au apărut 11 povestiri care se întind de-a lungul câtorva secole și acoperă mai multe țări.

 Cronicile lui Magnus Bane

Interesant este faptul că în aceste povești sunt trimiteri la persoane și locuri reale, la întâmplări care au avut loc. Cititorii au ocazia de a vizita Franța de după revoluție, Londra mijlocului de secol XIX, Peru-ul și New York-ul de-a lungul mai multor ani. Epoca prohibiției, marea criză economică din perioada interbelică, perioadele în care drogurile au început să fie din ce în ce mai folosite ori SIDA din ce în ce mai răspândită, toate acestea și multe altele se regăsesc în paginile povestirilor lui Magnus Bane.

Romanul Devine prilej pentru autoare de a-l aduce în atenție pe magicianul cunoscut poate unor cititori din seriile “Instrumente mortale” și “Dispozitive infernale”. Cei care nu cunosc aceste serii pot citi cartea de față fără nicio problemă. După ce vor reuși să intre în atmosferă și să se familiarizeze cu personajele diverse, bune și rele, cititorii se vor amuza ori vor urmări cu sufletul la gură întâmplările personajului principal. Romanul se citește ușor, iar ilustrațiile atent realizate introduc și mai bine atmosfera, situațiile și personajele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *