free download 78 travel guides written by experts

Cronica unei premiere anuntate – in culisele spectacolului „Ivanov”, regia Andrei Serban

Emisiunea „Cronica unei premiere anuntate” va invita vineri, 28 ianuarie 2011, in culisele viitoarei premiere a regizorului Andrei Serban – „Ivanov” dupa Anton Pavlovici Cehov. Incursiunea va avea loc pe frecventa Radio Romania Cultural, incepand cu ora 14.00.

Momente din repetitiile desfasurate la Teatrul Bulandra, din care se desprind pasiunea si efortul cu care se construieste un spectacol, interviuri cu actorii Victor Rebengiuc, Vlad Ivanov, Marius Manole, dar si marturiile scenografei Carmencita Brojboiu – toate acestea va sunt oferite de Crenguta Manea in cadrul emisiunii de vineri.

Ivanov, un spectacol de Andrei Serban, vorbeste despre neputinta de a ne raporta la adevarurile esentiale, despre mistificarile cu care incercam sa ne infrumusetam propria imagine, despre nefericire si singuratate, o poveste despre cum ne inecam viata in derizoriu.

Pe scena Teatrului Bulandra – Sala ’’Toma Caragiu’’, repetitii cu publicul vor avea loc in perioada 25-28 ianuarie. Premiera oficiala a spectacolului „Ivanov” va avea loc sambata, 29 ianuarie, ora 19.00.

Bucuresti, 26.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *